עבור לתוכן

לאחר כ-5 שעות עבודה המחשב נהיה איטי ומקרטע, לאחר ריסט הבעיה ניפתרה. מה הסיבה?

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

פורסם

קשה לדעת מהתיאור שאתה נותן. נסה לתת יותר פרטים. איזה סוג של עבודה אתה עושה במחשב במשך 5 שעות?

יכול להיות שהצטבר אבק על צלות הקירור של המעבד?

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא אינטרנט בלבד. ולאחר ריסט ניכנסתי לביוס ע"מ לבדוק טמפ' והן היו תקינות גם של המעבד וגם של לוח האם, כמו כן ביצוע ריסט עד כמה שההגיון שלי אומר לא מקרר חומרה כי לאחר הריסט המחשב חזר לעצמו.

פורסם

השימוש הוא אינטרנט בלבד. ולאחר ריסט ניכנסתי לביוס ע"מ לבדוק טמפ' והן היו תקינות גם של המעבד וגם של לוח האם, כמו כן ביצוע ריסט עד כמה שההגיון שלי אומר לא מקרר חומרה כי לאחר הריסט המחשב חזר לעצמו.

תתפלא אך הריסט מוריד כמה מעלות. בכול אופן אם זה השימוש בלבד אז לא יכול להיות שהחומרה (מעבד וכו') מתחממת בצורה קיצונית.

הייתי מצלם את ה process מיד לאחר הריסט ובשלב שהמחשב מתחיל להיתקע שוב מצלם את ה process. יכול להיות שהבעיה היא בראם ומשהו אוכל את הזיכרון.

עריכה: כמובן, שחכתי לציין שתבדוק אילו תהליכים נוספו לאחר 5 שעות או לחלופין איזה תהליך לוקח זיכרון בצורה קיצונית מאוד.

עריכה 2: רק בכדי לוודא, המחשב שבו הבעיה הוא המחשב שמצוין במפרט מחשב בפורום?

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב שמדובר בפרוסס כלשהו שזולל זיכרון יתר על המידה. וכן זהו המפרט שבצד.

פורסם

זה פרוסס שכנראה מנצל את המעבד, כי זיכרון יש לך בשפע..

הייתי ממליץ לך להשתמש בתכונה (חינמית) Process Explorer . התוכנה הזאת תעזור לך לראות את כול התהליכים שרצים במחשב ומה מקורם.

פורסם
  • מחבר

אגב שמתי לב עכשיו שהFF זולל זיכרון בכמות מטורפת לעומת שאר הפרוססים - קרוב ל300.000K לעומת שאר שלא עוברים את ה10000K...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים