פורסם 2011 ביולי 114 שנים שלום לכולם . אני משתמש במדרך הנ''ל לאוברקלוק למעבד , וצצות לי כמה שאלות ובעיות : המדריך - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2070766 המערכת - Q6600 GIGABYTE GM41-ES2L 2GB G.SKILL - 800 עכשיו , כפי שמוסבר במדריך , ביטלתי את כל האפשרויות בביוס שמונעות/מפריעות ל-OC , ועד אז הכל היה תקין . הגעתי לשלב שבו מעלים MHZ ל FSB , העלתי ב 10MHZ כפי שהוסבר( מ 266 ל 276 ) , שמרתי ויצאתי מהביוס, וכבר אז צצה בעיה והמחשב לא עלה בריסטרט הראשון וישר נכבה ונדלק מחדש. בריסטרט השני הוא עלה , אך ללא ה OC . ומשם הבנתי מהמדריך שצריך לעלות מתחים . אצלי בביוס ההגדרות מתחים נראות ככה : CPU Vcore - 1.28750v CPU Termination - 1.200v CPU Reference - 0.805v DRAM Voltage - 1.800v במדריך ההגדרות נראות שונות לכן קצת הסתבכתי . השאלה שלי אליכם איפה צריך לעלות מתחים ובכמה ? ( חוץ מה DRAM שמעלים ל 2.1 ) ואם באמת הבעיה היא במתחים או במשהו אחר ? תודה על העזרה , אור
פורסם 2011 ביולי 114 שנים אני מציע שתעזוב את המדריך..ותעיין במדריכים באתר..בסטיקי של הפורום וכמובן אפשרות החיפוש..אתה תמצא המון מידע..ותשובות לשאלות שלך..לפני הכל תקרא על OC..זה לא הגדרה 123 וזהו..אה יש הרבה מעבר..כמו כן לפני שאתה מתחיל בOC תמדוד טמפ' מנוחה/מאמץ..אתה עם קירור סטוק ?
פורסם 2011 ביולי 214 שנים מחבר כן אני עם קירור סטוק ...במנוחה 38-45 ,S&M - 60-65הייתי רוצה להגיע עם המעבד ל 3GHZ , רק כדי לגשר על הצוואר בקבוק הקטן שיש עם הכרטיס מסך, וגם בשביל האתגר והכיף : ) ...אם נצליח להתגבר על הבעיות הנ''ל , וה OC יצליח והמעלות יקפצו , בהחלט אקנה קירור .עידכון : עידכנתי ביוס , זה פתר את הבעיה העיקרית .בנתיים העלתי את ה FSB ב 10 ל 267 , ( 2.48 GHZ ) ואני מריץ בדיקות .שמתי לב בנתיים שהמעלות גבוהות ולכן גם אקנה קירור בהתאם .עכשיו שאלה אחת אחרונה :קראתי שהטמפ' המקסימלית(המומלצת) למעבד Q6600 לאחר OC בבדיקת מאמץ היא 75 + - .מישהו יכול לאמת את הנושא ?
פורסם 2011 ביולי 214 שנים אכן הטמפ' הMAX היא 70-75...וכמו שראית לפני..בלי קירור יעודי אתה לא תגיע לשום מקום..
פורסם 2011 ביולי 214 שנים מחבר יאפ הזמנתי קירור למעבד , ומכיוון שהמשכורת מהצבא לא עושה אותי בדיוק מיליונר נאלצתי להצטנע .. הקירור הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6001קראתי עליו כמה ביקורות טובות , ואני דיי בטוח שהוא יביא אותי ל 3GHZ בכיף .אם יש לך עוד עצות למיניהן אשמח לשמוע .תודה על העזרה אחינו : )
פורסם 2011 ביולי 214 שנים למעבד שלך הייתי רוכש משהו חזק יותר לדוגמאת הMUGEN 2.. בכל מקרה תעדכן אותנו בתוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.