עבור לתוכן

המלצה לנייד ב 2.5K לשימוש משרדי, פרטים ושאלה נוספת בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לנייד שאנחנו רוצים לקנות לאבא שלי כמתנה. התקציב הוא 2.5K והשימושים הם משרדיים לרוב. למיטב ידיעתי הוא לא צופה בסרטים או משחק עליו. הוא כן משתמש הרבה באינטרנט ובתוכנות אופיס. עדיף מחשב עמיד מאשר דק ומעוצב.

עוד בקשה (מוזרה קצת), יש לו מעין מכונה שיוצרת חלקים לשעונים ע"פ שרטוטים. אני יודע שהוא מחבר מחשב רגיל למכונה הזאת עם חיבור של המדפסות הישנות האלו. יש ניידים עם יציאה כזו?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק בדיוק מה שם החיבור או הוא מקבילי/טורי וכמה פינים הוא.

ייתכן ויש קופסאות בקרה עם מתאמים ל-USB שיתאימו למרות שצריך לבדוק את התמיכה בזה.

ולהמלצה על המחשב ראה:

http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e

http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1868

עם 3 שנות אחריות.

ניתן במידת הצורך הוסיף עוד זיכרון פנימי (2GB יעלו כ-120, 4GB יעלו כ-230 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המהירה.

קראתי את הביקורת (המצויינת) וזה נראה שהמבקר לא ממש התרשם מהמחשב. אני קיבלתי את הרושם שמדובר במחשב בינוני. אם זה הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הנ"ל, אז OK. אם לא, אשמח לשמוע רעיונות נוספים.

איך אני מברר עוד פרטים על החיבור הזה בלי לשאול אותו ישירות? כל הרעיון אמור להיות הפתעה... כל מה שאני יודע זה שהוא אמר לי פעם שזה החיבור שמשתמשות המדפסות הישנות יותר. ואם הבנתי אותך נכון, זה לא באמת משנה כי אם חיבור כזה יהיה אפשרי ללפטופ, זה רק דרך מתאם ל USB בכל מקרה, נכון?

שוב תודה.

פורסם

כן, אבל צריך לוודא שהוא קיים בכלל.

לדעתי כן אבל צריך לבדוק ולוודא.

אתה יכול לשאול אולי עמיתים לעבודה שכן ידעו לענות לך בנושא? מבלי לשאול אותו ישירות.

פורסם
  • מחבר

עדכון - המחשב צריך להיות מסוגל להריץ AUTOCAD 2010. המחשב שהוצע כאן מסוגל לעמוד בדרישות? למישהו יש הצעות נוספות?

הדרישות ע"פ האתר של AUTOCAD הן:

• For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology

• 2 GB RAM

התקציב עדיין 2.5K, אין צורך להתיחס לחיבור למדפסת שהזכרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים