פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אני ממש לא מכיר תוכנה ששולטת על מהירות המאוררים!גם לי יש דלטא והוא מרעיש אבל יש פיתרוןתן לו 5 או 7 וולט והמהירות תפחת.תוריד את המדריך שהעלתי והוא יסביר לך שלב שלב איך לבנות כבל שמספק 12 7 ו 5וולט למאורר וככה המהירות תפחת.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אני זוכר של-Aopen היתה איזשהי תוכנה בחלק מלוחות האם החדשים שלהם שמאפשרת שליטה כלשהי על המאווררים.http://english.aopen.com.tw/tech/techinside/SilentTek.htm
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים SpeedFan..היא שולטת על מהירות המאוורר של הציפסט/מעבד (או כל מאוורר אחר שמחובר ללוח)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים יש מספר מצומצפ של לוחות שמפאשר לשנות את מהירות המאוררים רק כאשר הם מחוברים בחיבור 3 פינים ללוח אם.מה שבטוח שאם תחבר את הדלתה שלך בחיבור 3 פינים ללוח אם אתה תשרוף אותו כי ההספק שלו המאורר גדול מידי.ככה שבמקרה שלך רק פאןבאס יעזור
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים עד היום יש לי דלתא שמחוברת ללוח ועדיין לא הרחתי ריח שמשהו עומד להישרף..קצת יציבות במתחים של הספק ללוח ולא יקרה כלום.(למרות שתמיד עדיף לחבר ישירות לספק ע"י מעביר מ3 ל4 פינים)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים כל ה-3 מגעים מחוברים ללוח? אני מניח שכן...בכל מקרה זה יכול לשרוף את היציאה הזאת על הלוח בלי קשר ליציבות של הספק, קרה לי במחשב ישן ולאנשים פה בפורום. עדיף לחבר עם מפצל את ה12V לספק ואת הצהוב ללוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.