עבור לתוכן

שינוי סמלים של אקפלורר ולוח בקרה

Featured Replies

פורסם

הסמלים של האינטרנט אקפלורר ושל הלוח בקרה השתנו לי לסמלים של תיקיות כאלה כמו שבהתחל, איך אני משנה אותם חזרה למה שהם היו או למה שבא לי?

פורסם

מזאת אומר,אתה יכול לתת סקרין שוט ?

פורסם
  • מחבר

צירפתי קובץ.

ועוד בעיה, הגודל של הסמלים במחשב שלי השתנו ל Icons ואני רוצה שהם יהיו Tiles. כשאני משנה זה משתנה אבל כשעוברים תיקייה וחוזרים זה חוזר להיות Icons...

זה קורה בכל התיקיות משום מה, אי אפשר לקבוע הגדרה של כל תיקייה בנפרד יותר (האפשרות מסומנת באפשרויות תיקייה)...

פורסם

אני מניח שאתה מריץ אקס פי

אז ככה לך למחשב שלי לחק במקום ניטרלי על לחיצה ימינית view ובחר שם את צורת הצפייה המועדפת עלייך

בקשר לאקספלורר לחץ עליו לחיצה ימינית properties

ואז בכרטסת shortcut לחץ על change icon

*עריכה*

מצטער לא ראיתי שזה חוזר לך כל פעם לאייקונז

תעשה כלים אפשרויות תיקיה view ושם תלחץ apply to all folders

פורסם

בשולחן עבודה כפתור ימני מאפיינים,לך ללשונית שולחן עבודה ואז לאפשרות customize desktop ושם תראה את ההפשרות להוסיף את האיקון שלך האינטרנט אקספלורר.

פורסם

בשולחן עבודה כפתור ימני מאפיינים,לך ללשונית שולחן עבודה ואז לאפשרות customize desktop ושם תראה את ההפשרות להוסיף את האיקון שלך האינטרנט אקספלורר.

האייקון של האקספלורר לא נעלם לו הוא פשוט השתנה

פורסם

אם זה היה כזה פשוט הוא היה משנה לא ?

פורסם

אם זה היה כזה פשוט הוא היה משנה לא ?

אולי הוא לא מבין במחשבים וגם דבר כזה פשוט הוא לא יודע

בקשר לאייקונים אם זה לא עובד תתקין מיקרואנגלו או כל תוכנת אייקונים אחרת ושם יש לך אפשרויות מתקדמות בשינויי אייקונים

פורסם
  • מחבר

ה Customize זה המקום הראשון שבדקתי בו

מיקרואנג'לו באמת תוכנה טובה אבל רציתי לפתור את זה בלי תוכנות מיותרות וחד פעמיות... כנראה שאין ברירה אבל.

לזה שאמר לעשות Apply to all folders, אני רוצה את זה (Tiles) רק שם (במחשב שלי), ובשאר התיקיות שיהיה Icons...

פורסם

אוקיי הבנתי אותך

מה שאתה צריך לעשות זה לשנות את מאפייני התצוגה לטיילז ואז ישר לסגור את התיקיה וככה ההגדרות שלה ישמרו

פורסם
  • מחבר

שלילי

פורסם

אני רואה בעיה רצינית

תנסה ליראות אולי ב tweakUI יש משהו

פורסם
  • מחבר

הורדתי את מיקרואנג'לו 5.58 והיא חסרת תועלת לחלוטין בקטע הזה... יש עוד תוכנות שיכולות לעזור?

פורסם

אתה יכול לתת אולי יותר רקע כמו מתי זה קרה

האם התקנת משהו לפני כן

תבדוק עם יש לך וירוס יכול להיות שזאת הבעיה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להחליף את הסמל של האקספלורר!

אבל הגודל של הסמלים במחשב שלי עדיין מעצבן אותי :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים