פורסם 2011 ביוני 2914 שנים שלום!אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור לימודי הנדסת תוכנה.יש לי מחשב נייח בבית, לכן אני לא צריך מחשב רציני במיוחד.חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין צורך בכונן אופטי או בכונן קשיח גדול.השימושים העיקריים יהיו עבודה עם מסמכי אופיס, Visual Studio ועוד תוכנות שיצוצו בהמשך.חשוב לציין שעיקר העבודה תיעשה על המחשב בבית אבל בכל אופן אני רוצה מחשב שיהיה איתי בלימודים.אין שום צורך בסרטים, מוזיקה או משחקים בכלל.לגבי התקציב - כמה שיותר נמוך. בסביבות 2000 שקל.את המחשב אני אקנה בארץ.לא כ"כ קריטי זמן סוללה, אני מאמין שרוב הזמן יהיה לי חיבור לחשמל.אין העדפה לחברה ספציפית.הייתי מעדיף מחשב בצבע לבן, אבל גם צבע אחר יתאים, שחור יהיה אחרון בסדר העדיפות.חשבתי לדוגמא על Asus 1215nאו על Lenovo IdeaPad S205 M632EIVמה דעתכם?אשמח לקבל המלצות.תודה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר תודה על התגובה.אין מצב לעוד אלפיה.אני מזכיר שעיקר העבודה ב vs. לא תהיה על הלפטופ אלא על המחשב הנייד.אני גם לא שולל עבודה מרחוק על המחשב בבית, יש אצלנו במכללה אחלה אינטרנט וזה יעבוד לא רע לדעתי במידת הצורך.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים אם יש לך RDP וחיבור טוב, אז תכלס אפשר לעבור מרחוק. זה לא הכי נוח שבעולם, אבל זה עובד אם זה פה ושם.אם אני לא טועה, E-350 יתן ביצועים בערך של פ4 כלשהו. האטום אפילו מעט יותר איטי.תוסיף לזה דיסק קשיח איטי מהרגיל, ותבין לבד שקומפילציות ב VS זה לא כיף.יודע מה ? לך לחבר ותבדוק בעצמך אם זה טובאני מחשיב מחשב כזה כמחשב מינימלי לגלישה בסיסית באינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים, וגם באלה זה לא מצטיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.