עבור לתוכן

התקנת ווינדוס מכונן USB

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים.

אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך :S ).

אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB.

ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים.

מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

פורסם

פעלת לפי ההוראות ואז מה קרה, מה בדיוק היה לא בסדר?

תאר את התהליך ואת התקלה, תן הודעת שגיאה אם יש.

אף אחד פה לא יכול לנחש מה בדיוק לא עבד אצלך.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל במחשב שאני מנסה לאתחל מהUSB:

"remove disks or other media press any key to restart"

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שמתי שאני מנסה להפעיל התקנה של ווינדוס ומאתחל מהUSB אני מקבל את הקו המהבהב ומחכה ולא מגיעה ההודעה של press any key to read from

עריכה: אני ניסיתי להשתמש ב win to flash, PE builder, universal usb installer.

אין אני פשוט לא מצליח.

נראה לי שזה באמת קשור לעובדה שכרגע המערכת הקיימת היא אובונטו וכל הפלטפורמה של המחשב זה משהו אחר.

פורסם

זה לא צריך להיות קשור לאובונטו או כל דבר אחר שיש לך על המחשב, תאורטית גם אם תוציא לגמרי את הדיסק הקשיח הקיים זה עדיין אמור לעלות.

אם זה לא עובד הבעיה יכולה להיות בכונן הUSB או בקבצי ההתקנה (או שעשית משהו לא נכון), קשה לדעת.

אם יש לך כונן USB חלופי כדאי לנסות אותו. אם לא, ישנה דרך להפעיל את ההתקנה גם בלי כונן USB, רק שהיא יותר מסובכת וצריך להבין מה עושים. עיין פה: http://ubuntuguide.net/how-to-install-windows-7-from-ubuntu-without-burnning-a-disc

פורסם
  • מחבר

אני מצליח להתקין ווינדוס 7 עם התוכנות שציינית מקודם, הבעיה שווינדוס 7 לא מתאים עבורי כי אין למחשב הזה דרייברים מתאימים ולכן אני רוצה להשתמש בXP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים