עבור לתוכן

החייאה של מחשב - זקוק ללוח אם

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחיות מחשב עם מעבד pentium D 820 יחד עם זכרונות DDR2 667mhz,

הקריטי הוא שהכרטיס מסך הוא AGP, אבל לא מפריע לי לוח עם כרטיס מובנה...

מה אומרים... מישהו מוכר\מוסר\יודע איפה אפשר לקנות בזול.. ??

תודה לעוזרים

פורסם

לוח אם חברת Foxconn דגם G41MX-F 2.0 , יחידות 1

₪225

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2192

אם זו הייתה מערכת עם מעבד 775 לעניין וכ.מסך PCIE ניחא, אבל בשביל PD820 כ.מסך AGP ולא יודע כמה RAM, אני ממש לא משוכנע שזה שווה את זה. במקרה כזה אולי עדיף אפילו למצוא משהו ביד שניה.

פורסם
  • מחבר

הלוואי הייתי מוצא ביד שניה, קשה למצוא גם משומש

ממש מצחיק שב900 שקל אפילו פחות אפשר לקנות מארז מוכן,

בכל אופן המחשב הולך להיות בסך הכל קליינט במעבדה, לא חייב משהו חזק

פורסם

אל תטעה, אם אתה רוכש מערכת שלמה ב900 ש"ח אתה רוכש תקלה, לא מחשב.

פורסם

למה אתה סתם אומר שטויות? יש לך מחשבים איכותיים מאוד ב900 ש"ח. בייחוד אם מדובר על מחשב למטרות פשוטות...

פורסם

לא, אין. עכשיו, אני לא טוען שאי אפשר להרכיב מחשב בסכום הזה, אבל מערכת "איכותית" היא לא תהיה.

אלא אם ההגדרה שלך של "מחשב" מאפשרת לו שלא לכלול רכיבים מסוימים, או שההגדרה שלך של איכות היא מאד סובלנית.

כשאני אומר מערכת שלמה איכותית, אני מתכוון למערכת הכוללת:

1. מעבד (עם גוף קירור) + לוח + זיכרון - שמאפשרים הרצה סבירה של WINDOWS 7 לא צריכה להריץ משחקים של ממש, אבל צריכה לאפשר הרצה של WINDOWS 7 בצורה שמאפשר גלישה באינטרנט, שימושי OFFICE וכמובן הפעלת סוליטר. כולם מפירמות לעניין, בלי לוחות של ECS בבקשה.

2. קשיח וכונן אופטי - לא חובה צורב אבל חובה כונן אופטי כלשהו.

3. מארז וספק של פירמה לא קיקיונית, או לא ג'נריים, כלומר החל מהבסיסיים של HEC / FSP.

כמובן שהדבר לא חייב להיות שקט במיוחד, אבל אסור לו להגיע למידות ראש יוצאות דופן.

תנאי האחריות שלו צריכים להיות דומים לשל מחשב יקר. כלומר כמו שכל חנות נותנת - שנה אחריות מעבדה והשאר לפי חלקים - שזה 3 לקשיח וללוח אם, שנתיים בדרך כלל לצורב, שנה לספק ו3 שנים לפחות למעבד וזיכרונות.

להערכתי בלי הרכבה מערכת כזו תתחיל מכיוון ה1000 ש"ח וזה כשהיא מבוססת על ATOM.

זה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2699 נופל בסעיף מארז ספק. ואם אני מבין נכון ממה שרשום שם, יש רק שנה אחת אחריות לרכיבים שזו גם דפיקה.

אם אתה יכול לבנות משהו טוב יותר שעומד בתנאים הנ"ל בעד 900 ש"ח - תרגש אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים