עבור לתוכן

מפרט לגיימינג 4K - ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב: גיימינג

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, הרכישה תתבצע בחו"ל

חשבתי ללכת על

מעבד: i5 2500k

כרטיס מסך : Sparkle Gtx 570[ ראיתי עוד הרבה סוגים חוץ משל ספרקל אשמח אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים אני לא כ"כ עדכני בכרטיסי מסך שיש היום]

זיכרון : 8 ג'יגה

אני צריך דעות ועזרה עם לוח וספק.

אין לי צורך במארז, כרטיס קול , רשת , וציוד היקפי.

תודה רבה =]

פורסם

קשה נורא לדעת מה אפשר להכניס לתקציב לפי מחירוני חו"ל כי הם מגוונים.

בכל מקרה כן כדאי לציין רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

אוי סליחה שכחתי רזולוציה 1440x900

ולגבי המחירים זה לא נורא אני אקח את זה בחשבון אז נניח שאני מקצה 4500 , 5000 עם חריגה.

לפי מה שבדקתי למשל הכרטיס מסך ההבדל הוא 300 ש״ח. תודה.

פורסם

אז עקרונית:

ללא OC:

מעבד: CI5 2500

לוח - כל H67 עם USB3 / SATA 3 כמו לדוגמא האינטל: BLKDH67CL Cold Lake

זיכרונות - אפשר 2X2GB או 2X4GB בהתאם לעלות בחו"ל במהירות 1333MHZ מתח עבודה 1.5V - פירמה פחות עקרונית - אין צורך בצלעות קירור או משהו - אפשר KINGSTON / G.SKILL / TRANSCEND / MICRON / CORSSAIR / SAMSUNG / ADATA ויש עוד רבים וטובים.

קירור למעבד - ללא OC יש לך הרבה אופציות טובות - FREEZER 7 PRO REV2 / SCYTHE KATANA 3 / COOLERMASTER TX3 כולם יענו על הצרכים ועוד רבים ברמה שלהם.

קשיח - 103SJ של סמסונג בנפח 1TB צריך להספיק בכיף.

צורב - לא ממש קריטי - LG GH22 יהיה מצוין וכמעט כל דבר אחר יהיה טוב באותה מידה.

מארז - מאד תלוי כמה שקט אתה רוצה את המערכת וכמה אתה מוכן להשקיע - תקציביים יותר כמו COOLERMASTER 370 ויקרים קצת יותר כמו ANTEC 100 דרך COOLERMASTER 690 / עוד יותר יקר כמו דגמים שונים של LANCOOL / XIGMATEK ועד לדגמי FULLTOWER יקרים ממש. אני לא רואה טעם של ממש מעבר לCOOLERMASTER 690 2 BASIC.

כ.מסך - לב העניין - עבור רזולוציה נמוכה למדי שכזו GTX570 הוא OVERKILL במידת מה, אבל יאפשר ביצועים אדירים.

ספק - כמו שהרכיבים תוארו עד עכשיו, 550W של פירמה טובה - וגם כאן יש המון כמו ANTEC / SEASONIC / HEC / CORSSAIR / FSP ויש עוד רבים וטובים מספקים.

תכלס מפאת הרזולוציה הנמוכה גם GTX560TI צריך להילקח בחשבון ואיתו אפשר לרדת גם לספק של 500W.

כאמור ללא מחירון של ממש קשה לתת יותר מדויק מזה.

פורסם
  • מחבר

תודה, דרך אגב מה שנכלל בתקציב זה רק הזיכרון , כרטיס מסך , לוח, ספק ומעבד כל השאר לא כ"כ רלוונטי

ולגבי הרזולוציה עם הזמן אני כניראה אקנה מסך ואז זה ישתנה.

עם מפרט כזה אבל אני אוכל לשחק את כל המשחקים שציינתי [ונקווה עוד משחקים שיצאו יותר מאוחר...] על הגרפיקה המקסימלית ?

תודה רבה אשמח לעוד דעות =]

פורסם

כרטיסים חלשים מ-570 יספיקו כדי לשחק במשחקים הכי חדשים היום. 570 ייתן לך להנות לתקופה ארוכה.

אולי תוכל לתת לנו חנות ספציפית ונוכל להיות יותר חכמים.

ב-5K תוכל אפילו להכניס מסך איכותי יותר.

פורסם
  • מחבר

גיל זה המטרה שלי אני רוצה לשריין את עצמי לעתיד בעיקרון =]

ולגבי החנות כפי שציינתי הקנייה תיהיה בחו"ל [ אוקראינה ] ולכן לא ניתן לתת חנות מהארץ אבל לפי מה שבדקתי הדברים קצת יותר זולים מבארץ.

ככה שאם תתן לי מפרט מחנות בעלת מחירים ממוצעים בארץ אני אדע להעריך בערך את המחיר שם.. או שפשוט במקום תקציב של 4 אלף תניח שהוא

4 וחצי או קצת יותר. ואין צורך להכניס את המסך בתקציב הזה אם אני אקנה מסך זה בטח יהיה בארץ שאני אחזור.

תודה

פורסם

לא הייתי כל כך מזרחה באירופה, אבל בדרך כלל המחירים של חומרה היו דומים או אפילו יקרים יותר מאשר בארץ, ולא אחת גם החנויות בחו"ל שמוכרות רכיבים בנפרד היו ממש לא עדכניות מבחינת היצע.

אני לא יודע את נסיבות הקניה, אבל שווה לחשוב האם שווה לקנות בחו"ל פעמיים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את העניין, גם המחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא משם והמחירים שם אכן נמוכים יותר בקצת מהארץ

ומבחינת היצע גם אין להם בעיה יש לי מחירון של החנות של ליד המקום שאני יהיה בו ויש את כל המוצרים שדיברנו עליהם פה.

גם יש אפשרות להוריד אותם במחיר קצת אפילו יותר מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים