פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמיםשמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleevingאת הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדיוזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים כל הכבוד! :clapper: בהתחלה לא הבנתי, חשבתי שההארד דיסק שלך יושב כזה בצורה "תלויה" מלמעלה.., אז הבנתי שצלמת את זה בזווית של שונה, ולא ישרה.. 8), אני צודק? : אז אם תוכל, תנסה לצלם את זה יותר ישר, ולעלות גם את התמונה הישרה, נראה חביב מאוד.., הסלוטייפ קצת נראה ... :-X בכל מקרה- יצא יפה וחביב!
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים הכול טוב ויפה אבל תנסה לסדר סידור אחר עם הכבל כי הוא מפריע למאוורר וזה פוגעבזרימת האוויר
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים איזה כבל מפריע? זה שליד המעבד, וליד המאוורר שלידו? זה לא נראה לי כל כך מפריע, הוא שוכב למטה, לפי איך שאני רואה, למרות שזה די מטושטש, קשה לראות.. :
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים איזה מעצבן זה הלוחות אם שחיבור חשמל שלהם בין ה-rear panel לסוקט של המעבד, זה ממש לא נוח וחוסם את כל זרימת האויר. למה לא עושים את זה כמו שצריך בקצה ליד כל החיבורי IDE
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים צודק בהחלט!!!ב100%(Holy)וזה מעצבן עד מאוד!יש לי כזה לוח, זה דבר מעצבן מאוד שהם עושים את זהאני איכשהו הצלחתי לסדר שהכבלים כמה שפחות יפריעו, שמתי אותם על הלוח עצמו, כמובן לא על הצי'פסט..,ועם אחד החוטים של החשמל, שהיה רופף קצת.. תפסתי אותו טוב עם הקליפס של המעבד, וגם עם הקליפס של הזכרונותוככה החוטים תקועים למטה, בלי לקפוץ ולעצבן.., במיוחד שמעלם יש לי תעלת אוויר עם מאוורר שמוציא אוויר,בקיור זה מעצבן מאוד מאוד!!, אבל קמבנתי משהו.. 8)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים איזה כבל מפריע? זה שליד המעבד, וליד המאוורר שלידו? זה לא נראה לי כל כך מפריע, הוא שוכב למטה, לפי איך שאני רואה, למרות שזה די מטושטש, קשה לראות.. : חח לא רנצי התכוונתי לכבל אחר אבל כשאתה אומר את זה אז יש מצב שגם הכבל הגדול הזה מפריע לו.. מה שאני התכוונתי .. סתכל על המאוורר אז עובר ממש צמוד אליו כבל כזה נראה לי בכדי לתפוס את המאוורר... בכל מקרה הוא פוגע בעבודתו של המאוורר בטוח ! אם זה בתזוזתו ואם זה בכך שהוא חוסף אותו בצורה כלשהי.. כדאי לך לסדר את זה
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מה זה הדבר האדום שדולק מתחת להארדזה צג דו ספרתי שמציג הודעות שגיאה וטמפרטורות אם רוציםבכל מקרה כדאי שתעבור קצת על המפרט מחשב שלך - פעם אחרונה שבדקתי לא ייצרו P3-1.5MHz
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים חחחחחח, זה לא לתפוס אותו.., זה הכבל חשמל של המאוורר.. בכל מקרה, התכוונת לזה?, הכבל הכחול הזה? הוא לא נראה מפריע.. :
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים זה צג דו ספרתי שמציג הודעות שגיאה וטמפרטורות אם רוציםבכל מקרה כדאי שתעבור קצת על המפרט מחשב שלך - פעם אחרונה שבדקתי לא ייצרו P3-1.5MHzזה בידיוק מה שחשבתי שזה , אין מה לעשות עם המפרט - הוא בסדר הינתיים סוחב בכל כמו גדול ואין לי עכשיו גם גרוש על התחת כדי לקנות משהו חדש , אוליי אני יקנה עוד חצי שנה לוח חדש , מעבד ו 1000 DDR
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים זה לא שהוא לא בסדרפשוט לא קיים כזה מעבדדבר ראשון בטח התכוונת ל-Ghz ולא Mhzדבר שני P3 הכי מהיר שייצרו (ובאמת עובד) הוא במהירות 1Ghz (יש גם דגם של 1.13 אבל הוא פשוט דפוק מהיסוד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.