עבור לתוכן

סידור מארז חדש + תמונות

Featured Replies

פורסם

קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים

שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving

את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי

וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה

פורסם

כל הכבוד! :clapper:

בהתחלה לא הבנתי, חשבתי שההארד דיסק שלך יושב כזה בצורה "תלויה" מלמעלה..,

אז הבנתי שצלמת את זה בזווית של שונה, ולא ישרה.. 8),

אני צודק? ::)

אז אם תוכל, תנסה לצלם את זה יותר ישר, ולעלות גם את התמונה הישרה, נראה חביב מאוד..,

הסלוטייפ קצת נראה ... :-X

בכל מקרה- יצא יפה וחביב! ;)

פורסם

הכול טוב ויפה אבל תנסה לסדר סידור אחר עם הכבל כי הוא מפריע למאוורר וזה פוגע

בזרימת האוויר

פורסם

מה זה הדבר האדום שדולק מתחת להארד

פורסם

איזה כבל מפריע?

זה שליד המעבד, וליד המאוורר שלידו?

זה לא נראה לי כל כך מפריע, הוא שוכב למטה, לפי איך שאני רואה, למרות שזה די מטושטש, קשה לראות.. ::)

פורסם

איזה מעצבן זה הלוחות אם שחיבור חשמל שלהם בין ה-rear panel לסוקט של המעבד, זה ממש לא נוח וחוסם את כל זרימת האויר. למה לא עושים את זה כמו שצריך בקצה ליד כל החיבורי IDE

פורסם

צודק בהחלט!!!

ב100%

(Holy)

וזה מעצבן עד מאוד!

יש לי כזה לוח, זה דבר מעצבן מאוד שהם עושים את זה

אני איכשהו הצלחתי לסדר שהכבלים כמה שפחות יפריעו, שמתי אותם על הלוח עצמו, כמובן לא על הצי'פסט..,

ועם אחד החוטים של החשמל, שהיה רופף קצת.. תפסתי אותו טוב עם הקליפס של המעבד, וגם עם הקליפס של הזכרונות

וככה החוטים תקועים למטה, בלי לקפוץ ולעצבן.., במיוחד שמעלם יש לי תעלת אוויר עם מאוורר שמוציא אוויר,

בקיור זה מעצבן מאוד מאוד!!, אבל קמבנתי משהו.. 8)

פורסם

איזה כבל מפריע?

זה שליד המעבד, וליד המאוורר שלידו?

זה לא נראה לי כל כך מפריע, הוא שוכב למטה, לפי איך שאני רואה, למרות שזה די מטושטש, קשה לראות.. ::)

חח לא רנצי התכוונתי לכבל אחר אבל כשאתה אומר את זה אז יש מצב שגם הכבל הגדול הזה מפריע לו..

מה שאני התכוונתי .. סתכל על המאוורר אז עובר ממש צמוד אליו כבל כזה נראה לי בכדי לתפוס

את המאוורר... בכל מקרה הוא פוגע בעבודתו של המאוורר בטוח ! אם זה בתזוזתו ואם זה בכך

שהוא חוסף אותו בצורה כלשהי..

כדאי לך לסדר את זה ;)

פורסם

מה זה הדבר האדום שדולק מתחת להארד

זה צג דו ספרתי שמציג הודעות שגיאה וטמפרטורות אם רוצים

בכל מקרה כדאי שתעבור קצת על המפרט מחשב שלך - פעם אחרונה שבדקתי לא ייצרו P3-1.5MHz

פורסם

חחחחחח, זה לא לתפוס אותו.., זה הכבל חשמל של המאוורר.. :D

בכל מקרה, התכוונת לזה?, הכבל הכחול הזה?

הוא לא נראה מפריע.. ::)

פורסם

זה צג דו ספרתי שמציג הודעות שגיאה וטמפרטורות אם רוצים

בכל מקרה כדאי שתעבור קצת על המפרט מחשב שלך - פעם אחרונה שבדקתי לא ייצרו P3-1.5MHz

זה בידיוק מה שחשבתי שזה , אין מה לעשות עם המפרט - הוא בסדר הינתיים סוחב בכל כמו גדול ואין לי עכשיו גם גרוש על התחת כדי לקנות משהו חדש , אוליי אני יקנה עוד חצי שנה לוח חדש , מעבד ו 1000 DDR

פורסם

זה לא שהוא לא בסדר

פשוט לא קיים כזה מעבד

דבר ראשון בטח התכוונת ל-Ghz ולא Mhz

דבר שני P3 הכי מהיר שייצרו (ובאמת עובד) הוא במהירות 1Ghz (יש גם דגם של 1.13 אבל הוא פשוט דפוק מהיסוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים