עבור לתוכן

מתלבט: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 או בעצם i7-720QM מול 2360QM

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא:

אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד.

ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM

ההבדלים העיקריים בניהם הם:

ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge.

ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם.

כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול.

אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם.

וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדיפות על זו של HP או להיפך,

תודה לעזורים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

פורסם

עדיף מבחינת הרבה פרמטרים.

אל תקנה את ה-I7 ה"ישן".

התקציב שלך הוא סביב ה-4000 ?

פורסם

תשקול לקנות את HP 6020 מחשב יפהפה עם כרטיס מסך חזק ויכולות אקולייזר מובנות היו פה המון המלצות עליו בפורום.

וחוץ מזה בפורום אחר (תפוז אם אפשר לאמר) יש סלידה מהותית ממחשבי HP ודחיפה לכיוון DELL ואסוס כנראה בגלל נסיון עם השירות של המעבדה בארץ. לא יודע אם זה נכון אבל מכל מקום רק ל HP יש מרכז תמיכה ישראלי וזה חשוב ביותר ומעולה בעיקר למי שלא ממש מנוסה בניידים. הדיעות לכאן או לכאן. אני מאוד התרשמתי מפביליון 6020 מחשב מעוצב יפה מאוד ועדכני בחומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים