עבור לתוכן

"Shipping:Not Available to Israel" בebay

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

פורסם

ליצור קשר עם המוכר ולשאול אותו מה נסגר ?

פורסם

^לא קשור, אלו פשוט מוכרים שלא שולחים לישראל.

הבעייה היא שהפילטר של איביי בחיפוש לא עובד טוב ואכן מקבלים הרבה תוצאות שלא נשלחות לישראל, אני לא חושב שיש דרך להימנע מזה.

פורסם

האם לסדר את התוצאות לפי מחיר סופי כולל משלוח פותר את זה(בין אם לא מציג אותם או מציג אותם ללא מחיר משלוח)?

פורסם

הבעיה הכי נפוצה היא ברגע שמעלים המון מכירות, והכל מראש הוגדר לרק לארצות הברית, המון מוכרים לא טורחים לשנות את השילוח לכל העולם, היו לי אישית המון מקרים שהמוכרים לא שלחו לכל העולם, ואחרי שיצרתי איתם קשר, הם נזכרו לשנות את זה, או שבאופן חריג הסכימו לשילוח בינלאומי.

אף פעם לא מזיק לשאול.

פורסם

אם תחפש AVAILABLE TO ISRAL אתה תקבל NOT AVAILABLE TO ISRAEL כמו גם כל שילוב אחר של מילים לפני ואחרי ותוך כדי.

בעיקרון זה לא משנה איזה עוד מילים יש בדף, חיפשת AVAILABLE TO ISRAEL והוא מביא לך תוצאות שכוללות את המילים.

אם אתה רוצה למצוא AVILABLE TO ISRAEL ללא דפים שיש בהם NOT AVAILABLE TO ISRAEL אתה צריך להשתמש במנוע חיפוש שיודע לקבל ניסוחים כגון: חייב להיות "XXX" אסור שיהיה "YXXX".

פורסם
  • מחבר

האם לסדר את התוצאות לפי מחיר סופי כולל משלוח פותר את זה(בין אם לא מציג אותם או מציג אותם ללא מחיר משלוח)?

לא.

פורסם

אין ממה מה לעשות

פתרון קטן

כשאתה מסדר ככה, אלו שרשום בצד מחיר משלוח לא ידוע\לא מפורט, ז"א שבתכלס הם לא שולחים אז אל תיכנס לעמוד שלהם בכלל

פורסם
  • מחבר

למקרה שזה לא היה ברור - אני רואה בעמוד הראשי מחיר+משלוח ורק כשאני נכנס לפירוט כתוב "NOT AVAILABLE TO ISRAEL"

פורסם

כי לרוב מוכרים לא מכניסים מדינה בחריגים ,אלה אזורי שליחה [אירופה וכו'].

בכל מקרה שהייתי רוכש המון מאיביי הייתי מחפש דרך האפשרות של מחיר משלוח [גבוה/נמוך]+איזור שליחה.

צריך לזכור במידה ואחרי מספר עמודים לא מופיע ציון מחיר ליד המוצר תדע שהגעת לחלק של המוצרים שלא נשלחים לישראל

דוגמא כנס לפה

http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A16%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=ps3%20console&_clu=2&_dmpt=Video_Games&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=16&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=1

עכשיו אם תעבור לעמוד 15 [יש מצב שזה ישתנה תלוי בזמן שתראה את ההודעה ] תראה שהתוצאות שמראות מחיר +משלוח הסתיימו ומופיע רק מחיר , ובנוסף כמו שהתחלתי בחיפוש עם המחיר הגבוה ביותר ככה התוצאות שלא רלונטיות לישראל יתחילו בהכי גבוה

פורסם

ההפך, אלו מוכרים שהגדירו Shipping: Worldwide ולכן הסנן של Available To Israel לוקח אותם בחשבון. מה שהוא "שוכח" זה שהמון רשימות יש להם Excludes וישראל בתוכם - אבל הוא פשוט מתעלם מזה.

יצא לי להיתקל בדיוק אתמול בתופעה.. הינה עמוד חיפוש לדוגמא:

http://bit.ly/kI5eNu

שימו לב לעמוד מכירה הראשון - רשום $1.94 ואז Free Shipping, אבל כשנכנסים:

http://bit.ly/mbCYFs

ב Summary שלהם (החלק העליון עם הפרטים "החשובים" רשום - Shipping: Not Available to Israel /

אבל כשלוחצים על הטאב Shipping and payments מגלים בעצם את המקור לבעיה:

- רשום Shipping to: Worldwide

- אבל לאחר מכן, רשום גם:

Excludes: Africa, Central America and Caribbean, Brunei Darussalam, Cambodia, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, China, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Bahrain, Iraq, Israel, Jordan, Kuwait, Lebanon, Oman, Qatar, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Yemen, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Estonia, Gibraltar, Guernsey, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Ukraine, Vatican City State, Bolivia, Colombia, Ecuador, Falkland Islands (Islas Malvinas), French Guiana, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuela

אני אישית הצלחתי לשכנע את המוכר במכירה השניה והשלישית בדף חיפוש שצירפתי (hongkongsuperseller) להוריד את ישראל מה Exclude

:P

ואגב, זה באמת הפתרון:

ליצור קשר עם המוכר ולשאול אותו מה נסגר ?

המון מוכרים באמת מוכנים לשלוח Worldwide אבל ניסיון קודם שלהם עם מדינות מסוימות (ישראלי טיפוסי?) פשוט גרם להם להכניס אותם ל Exclude. כשאני שלחתי הודעה למוכר הוא אמר לי שפשוט הוא שם את ישראל ב Exclude כי כמה אנשים מישראל קנו ממנו ואז התלוננו שלקח המון זמן להגיע והשאירו Negative Feedback. אז הבטחתי לו שאשאיר Positive ושבשביל $1.95 אין לי שום כוונה להרוס לו מוניטין ושפשוט אני גם מודע למשלוח הארוך יחסית. הוא הסכים ופתח בכיף את המכירה לישראל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למקרה שזה לא היה ברור - אני רואה בעמוד הראשי מחיר+משלוח ורק כשאני נכנס לפירוט כתוב "NOT AVAILABLE TO ISRAEL"

פורסם

תקרא שוב את ההודעה.

פורסם
  • מחבר

התגובה מופנית לזה שמעליך, משום מה הפורום לא הודיע לי שהתווספה תגובה חדשה כשכתבתי את התגובה שלי.

פורסם

פותח האשכול אשמח לקבל דוגמא

לא סביר שיצויין מחיר[לא מדבר על free shipping] ואז בדף מכירה לא זמין לישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים