עבור לתוכן

האם השילוב הבא ייתן אפקט של 7.1 ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 -

השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ?

הסבר למי שלא הבין -

את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....

פורסם

אתה תוכל לשמעו ב7.1

אבל יש לך רמקולים מוגברים? ושיהיו באותה רמה כמו הרמקולים הנוכחיים, לא סתם איזה זבל.

פורסם

האפקט יצא מאכזב...

תצטרך לעבוד מאד קשה בכיוונונים. הייתי ממליץ לך לשים את 2 הרמקולים הנוספים בREAR.

כך הם פחות יבלטו בSCENE ופחות יציקו לYAMAHA...

פורסם
  • מחבר

נניח שאני מחבר סט של YAMAHA 2.1 או איזה 2 רמקולים עם הגברה של SONY או משהו כזה ?

האמת שגם ככה אין יותר מדי דברים שתומכים ב 7.1 - אז ככה שרוב הזמן אני אעבוד עם ה 5.1 - השאלה לדברים מיוחדים אם אני אחבר את ה 2 רמקולים הנוספים אם זה יעבוד ?

פורסם

אני עשיתי דבר דומה, עם ה-ATP3 שהם 2.1 והם Creative SBS250. נוצר לי אפקט 4.1 נחמד.

אחת הבעיות שתתעורר אצלך זה איך ליצור מערכת שתוכל לשלוט על הווליום של כל המערכת ביחד, לא דרך הווינדוס. לדוגמא, עם אתה באמצע משחק ואתה רוצה להחליש את הרמקולים, אתה תצתרך להחליש דרך 2 המערכת בנפרד.

פורסם

בהחלט יעבוד...

תן להם SOURCE וPOWER - הם יעבדו :)

השאלה היא אם 2 הרמקולים הנוספים הם פאסיביים (צריך לחבר אותם למגבר) או אקטיביים (מתחברים לחשמל ובעלי שליטה

עלה ווליום שלהם).

כי אם הם פאסיביים - תצטרך לדאוג להם להגברה...

אה, כן.... ויש גם ת'בעיה שהבחור מעליי תיאר... תיאום הווליומים שלהם... יהיה לך הרבה כאב ראש עם זה...

פורסם
  • מחבר

ל 5.1 יש שליטה על ווליום, נצטרך למצוא סט של 2.1 עם שליטה - בעצם ל 2.1 של YAMAHA יש כפתור ווליום ברמקול - נצטרך למקם אותם במקום נוח לשליטה על 2 המערכות ...

פורסם

כמו שאמרו אתה תשמע ב 7.1 אבל תצטרך לכוון את הרמקולים הנוספים.

כי אלה שני מערכות שונות.

עוד חסרון הוא שבאמת תצטרך לשלוט על ה 2 הנוספים ממקום אחר.

תנסה להשיג איזה מגבר ולחבר ת 2 הנוספים אליו ואת המגבר לכרטיס קול.

פורסם

לא תקבל 7.1.

את הTSS את מחבר בדיגיטלי ויש להם מפענח משלהם אשר לא מתיחס לשאר הרמקולים אשר תוסיף ביוזמתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים