פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אתה תוכל לשמעו ב7.1אבל יש לך רמקולים מוגברים? ושיהיו באותה רמה כמו הרמקולים הנוכחיים, לא סתם איזה זבל.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים האפקט יצא מאכזב...תצטרך לעבוד מאד קשה בכיוונונים. הייתי ממליץ לך לשים את 2 הרמקולים הנוספים בREAR.כך הם פחות יבלטו בSCENE ופחות יציקו לYAMAHA...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר נניח שאני מחבר סט של YAMAHA 2.1 או איזה 2 רמקולים עם הגברה של SONY או משהו כזה ? האמת שגם ככה אין יותר מדי דברים שתומכים ב 7.1 - אז ככה שרוב הזמן אני אעבוד עם ה 5.1 - השאלה לדברים מיוחדים אם אני אחבר את ה 2 רמקולים הנוספים אם זה יעבוד ?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אני עשיתי דבר דומה, עם ה-ATP3 שהם 2.1 והם Creative SBS250. נוצר לי אפקט 4.1 נחמד.אחת הבעיות שתתעורר אצלך זה איך ליצור מערכת שתוכל לשלוט על הווליום של כל המערכת ביחד, לא דרך הווינדוס. לדוגמא, עם אתה באמצע משחק ואתה רוצה להחליש את הרמקולים, אתה תצתרך להחליש דרך 2 המערכת בנפרד.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים בהחלט יעבוד... תן להם SOURCE וPOWER - הם יעבדו השאלה היא אם 2 הרמקולים הנוספים הם פאסיביים (צריך לחבר אותם למגבר) או אקטיביים (מתחברים לחשמל ובעלי שליטה עלה ווליום שלהם). כי אם הם פאסיביים - תצטרך לדאוג להם להגברה... אה, כן.... ויש גם ת'בעיה שהבחור מעליי תיאר... תיאום הווליומים שלהם... יהיה לך הרבה כאב ראש עם זה...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר ל 5.1 יש שליטה על ווליום, נצטרך למצוא סט של 2.1 עם שליטה - בעצם ל 2.1 של YAMAHA יש כפתור ווליום ברמקול - נצטרך למקם אותם במקום נוח לשליטה על 2 המערכות ...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים כמו שאמרו אתה תשמע ב 7.1 אבל תצטרך לכוון את הרמקולים הנוספים.כי אלה שני מערכות שונות.עוד חסרון הוא שבאמת תצטרך לשלוט על ה 2 הנוספים ממקום אחר.תנסה להשיג איזה מגבר ולחבר ת 2 הנוספים אליו ואת המגבר לכרטיס קול.
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים לא תקבל 7.1.את הTSS את מחבר בדיגיטלי ויש להם מפענח משלהם אשר לא מתיחס לשאר הרמקולים אשר תוסיף ביוזמתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.