עבור לתוכן

הזיכרון שלי עושה בעיות זיכרון DDR3 2GB

Featured Replies

פורסם

שלום!...

קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה!

אני לא יודע מה לעשות

ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה

מבקש עזרה דחוף

תודה לעוזרים!!!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

אתה בטוח ששניהם מותקנים כמו שצריך? האם התקנת אותם בשני החריצים באותו הצבע (אם יש לך בלוח יותר מ-4 חריצי זכרון)?

תעלה תמונה מ-CPU-Z (לשונית SPD) של שני החריצים שבהם מותקן הזכרון.

איפה אתה רואה שיש לך רק 800MB של זכרון?

האם שני המודולים זהים? או שלכל אחד מהם נתונים שונים?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לך על העזרה!!!

וכן אני בטוח ששתיהם מותקנים כמו שצריך כן באותו צבע זה ddr2 יש לי 4 חריצי הרחבה שתיים של DDR2 ושתיים של DDR3

אני רואה שיש לי 800 מגה בייט כשאני מדליק את המחשב הוא אומר ש יש 2 ג'יגה אבל הוא קורה רק 800 זה מה שהוא אומר

שניהם זהים לגמרי

עם תעזור אני מאוד ישמח כי אני מישתגע כאילו למה קניתי 2 GB עם אני לא מישתמש בהם הא ואני מיצטער על הטעות הקשה יש לי כרטיס אחד של 2 ג'יגה

ממש מיצטער היתבלבלתי!!!

פורסם

1. קודם כל, קח נשימה ותרגע. תנסה לכתוב כמה שיותר ברור, זה שתכתוב בלחץ או בסערת רגשות לא יעזור.

2. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

3. לא שזה ממש משנה, אבל לא הבנתי קנית 2 מודולי של 1GB או 1 של 2GB?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על העזרה!!!חחח

קניתי כרטיס אחד של 2 ג'יגה!!!

פורסם

אין בעד מה, וערוך בבקשה את הכותרת על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל. אם אתה רוצה להמשיך בו, תכבד את החוקים שנועדו לרווחת הקהילה כולה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי סבבה אתה יכול לעזור לי עכשיו בבקשה??

מה לעשות עם הבעיה

פורסם

הכותרת עדיין לא עניינית. תקרא את חוקי הפורום בנושא כותרות שאליהם קישרתי. כותרת עניינית צריכה לתמצת את את הבעיה.

לדוגמה. רק 800MB מזוהים מתוך 2GB של זכרון.

אני לא מבין משהו. מקודם אמרת שמדובר בזכרון DDR2, עכשיו אתה כתוב שמדובר בזכרון DDR3.

אולי תכתוב שוב בפירוט ובאופן מסודר מהו דגם הלוח, איזה זכרון קיים בו כבר ואיזה זכרון קנית שאתה רוצה להוסיף.

באופן הכללי הגישה שלך לפתרון צריכה להיות:

1. איפוס BIOS.

2. אם איפוס BIOS לא עוזר, אז תנסה:

Run>msconfig>Boot (tab)>Advanced Options>Maximum Memory

שם תבדוק אם לא מוגבל לך גודל הזכרון המוקצה למערכת (לכך התכוון multicore).

למה? ל-MS הפתרונים. לפעמים משום מה מוגדר שם ערך כלשהו גם אם אתה לא זוכר או לא הגדרת אותו באופן ידני.

באותה מידה ייתכן שמדובר בבעיה הידועה של תושבת 1366 (נפתח פה דיון על זה בימים האחרונים, תחפש במורד הפורום) שבדרך כלל הוצאת המעבד והכנסתו מחדש פותרת.

כמובן שיש קודם למצות את כל שאר האפשרויות (איפוס BIOS, הפעלת Memory remap ב-BIOS) לפני פירוק החומרה עצמה.

אגב, הבעיה הופיעה כך סתם פתאום או שזאת מערכת חדשה?

פורסם

לי זה נראה כאילו הוא ראה בPOST (או איפשהו) שכתוב DDR2 800 וחשב שזה כמות הזיכרון.

פותח הדיון: איפה בדיוק ראית, ומה בדיוק כתוב שם? אם אפשר, תביא תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים