עבור לתוכן

שאלה שדרוג זכרונות במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב מיני נייד lenovo s205

יש בו 1G זיכרון 1066 DDR3 שאני רוצה לשדרג.

אז כאשר אני משדרג זה חשוב איזה זיכרון לקחת? זאת אומרת, גם זיכרון במהירות 1333 יעבוד?

האם כדאי לי לקחת סטיק של 2G ולהוסיף לידו (אני לא בטוח אם אמור להיות שם עוד סלוט ריק) או לקחת 4G ולשים לידו או להחליף במקומו?

מה המשמעות תהיה?

פורסם

במחשב שלך יש שני סלוטים, אבל בהחלט יכול להיות שה1GB שיש לך הוא בעצם שני סטיקים של 512MB, אז כדאי לבדוק (עם תוכנה כמו cpu-z) לפני מחליטים מה לעשות.

כמה זיכרון לקנות זו שאלה של דרישות ותקציב, ומעבר לנקודה מסויימת גם סוג מערכת ההפעלה (32/64 ביט) בהנחה שאין כוונה להחליף.

פורסם

משהו פה מוזר לי ביותר: מדובר בנטבוק שמסוגל לקבל עד 8GB זכרון, המגיע עם WIN7. למה שהוא יימכר עם 1GB זכרון בלבד, אפילו בגרסה הבסיסית ביותר? בכל מקום שראיתי את המחשב הזה בארץ חוץ מאחד, הוא הגיע עם 4GB זכרון, ובאותו אחד - עם 2GB. אתה בטוח שאף אחד לא עשה עליך קופה ומכר לך מפרט בסיסי יותר משאמור להיות? אולי גם ההארד דיסק קטן מהרגיל?

ובלי קשר, כן, זכרון 1333 יעבוד (לא בהכרח במהירותו המירבית, ובטח כשהוא מצוות לזכרון 1066) - אבל כדאי שתשים לב שאתה קונה זכרון לניידים ולא לנייחים.

פורסם

שלחתי לך מסר\מייל

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא חלק ממבצע של מגה שמקזזים את התשלומים כל חודש אם קונים שם בסכום מסויים, לא שילמתי עליו שקל, ושום דבר פה לא ברור יותר, הורדתי cpu-z ונראה כאילו כל מה שנכתב על המחשב היה שקרי.

כתוב שם 2048 זיכרון כאשר אין פירוט לגבי הסטיקים או שום דבר אחר.

המעבד הוא E-350 ולא C-50 כמו שהיה רשום, האם זה מעבד טוב יותר או שרימו אותי?

הדבר היחיד שהיה באמת נכון זה ה250G דיסק קשיח והכרטיס מסך 6310M.

בקיצור על 2G זיכרון אין לי סיבה להוסיף עוד נכון?

עריכה: בנוסף תמיכת הזיכרון שכתוב שם (max bendwitdth) זה 667MHZ

זה משמעותי? האם ארגיש הבדל בביצועים? מדובר בDDR3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים