פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר אכן, החבילה הוזמנה בשווי של 49$, ומה שהיה רשום על החבילה הוא 40$ 9 דולר זה שקר לבן. אצלנו זה היה שחור- אבל שחור רציני.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים כל אחד וההזמנה שלו, אני הזמנתי את כל מה שרציתי לא חסכתי בדברים. מה שצריך -> קונה. זה שזה נכנס תחת 50$ סבבה
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אני וסופר גואהן מזמינים עוד כמה ימים מג'ב בסכום של 180 דולר לא כולל המשלוח (משלוח זה בערך 60-70$)..נראה לכם שהם יסכימו לרשום על החבילה 40$ ? כי זה כבר שקר רציני, ונראה לי אפילו עבירה כלשהי על החוק !ומה קורה אם תופסים את החבילה במכס ?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים זאת עבירה על החוק (אלא אם החברה תוכיח שמדובר בטעות ולא תפיל אתכם יחד איתה)על הונאה אפשר לקבל 5 שנים בכלא וכנס כספי מאוד גבוהה... אזת שקול טוב לפני שאתה מבקש...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים זאת עבירה על החוק (אלא אם החברה תוכיח שמדובר בטעות ולא תפיל אתכם יחד איתה)על הונאה אפשר לקבל 5 שנים בכלא וכנס כספי מאוד גבוהה... אזת שקול טוב לפני שאתה מבקש...גם אם הם תופסים אז כמו שאמרת תמיד אפשר לאמר שזה טעות...הבעיה שיכול להיות שהם לא יסכימו לזייף את המחיר... ואז אנחנו בבעיה :-\
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אני לא יודע בדיוק לפי מה מחשבים את זה אבל מה שכן ככל שאתה מוסיףעוד פריטים אז המשלוח עולה ככה שנראה לי הוא נקבע או על פי משקל אועל פי מספר הפריטים שאתה קונה..מה בקשר לשאלה שלי לגבי המכס.. ? חח אני קצת לחוץ
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים גם אם הם תופסים אז כמו שאמרת תמיד אפשר לאמר שזה טעות...הבעיה שיכול להיות שהם לא יסכימו לזייף את המחיר... ואז אנחנו בבעיה :-\לא כדאי לכם להזמין עכשיו, המכס בעיצומים, אני כנראה אקבל את החבילה שלי שתקועה במכס עוד שבוע בערך...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים לא כדאי להזמין בגלל הסיכון הגבוהה עכשיו להתפס או בגלל שהחבילה תישאר תקועה שם ? כי לא אכפת לי שהיא תשאר תקועה העיקר שהיא תעבור את הבדיקה
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים לא אכפת לך שהיא תישאר תקועה? אני מת שיוציאו אותה כבר......היום המכס פתח שוב בעיצומים ויש סיכוי גדול שחבילה לא תיבדק בכלל עד לסוף העיצומים, הוא יישאר תקוע שם.מה שקרה לי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.