עבור לתוכן

מכשיר נגד נבחיות של כלבים

Featured Replies

פורסם

התגובות שקוראות להרוג את הכלבים פשוט דוחות. אם הכלבים אכן מחוזקים בתנאים מחפירים כמו שאתה טוען, אז פשוט תפתח להם את הגדר שיברחו.

ואז מה?

עוד אפשרות, לנסות לתבוע את הבעלים בגין עוגמת נפש.

פורסם

רק היום בבוקר התעוררתי מנביחות של איזה כלב שלא רצה לשתוק.

שמע מה שאני אציע לא הומני,גובל ברוע וגם פלילי. קנה רעל עכברים או כל רעל שהוא ללא ריח שפוך על חתיכת פסטרמה וכשהבעלים בעבודה תן לכלב לאכול. אלא אם כן לא יקלטו אותך עושה את זה, אין סיכוי שיתפסו אותך

המשתמש נחסם.

אם עוד מישהו רוצה להצטרף אליו, הוא מוזמן להמשיך בקו הזה.

פורסם
  • מחבר

אנשים, אני מאוד אשמח לפתרונות פרקטיים והגיוניים.

אין לי שום כוונה להרעיל את הכלבים ולא את הבעלים. וגם לא לפגוע בכלבים.

כמו שאמרתי, יש מה שנקרא BARK OFF, זה מערכת של רמקולים שמזהה נביחות. בכל פעם שכלב נובח המערכת "יורה" קול בעוצמה מאוד גבוהה בתדרים שרק כלבים יכולים לשמוע. העיקרון הוא כזה: הכלב נובח- הוא מופצץ בסאונד שמפריע לו. לאט לאט הכלב מבין ומקשר - נבחת = סבלת. והם אמורים להפסיק.

זה הפיתרון הכי טוב בשבילי כרגע, כי הוא גם לא אכזרי ורק נועד לתת חינוך לכלבים שהבעלים שלהם לא מקנים להם.

האם מישהו מכיר \ התנסה בדבר?

פורסם

יש לא מעט שטוענים שהמערכות האלה לא מזיזות לכלבים.

קניתי פעם לכלב שלי "משרוקית מיוחדת".

מעניינת לו ת'תחת המשרוקית :)

גם באזור שלי יש הרבה בעלי כלבים שמחזיקים אותם בחצרות והם נובחים. גם הכלב שלי (שמוחזק בבית ולא בחצר) נובח לפעמים כשהוא שומע אותם.

לצערי אין מנוס אלא להטריד אותם (את השכנים). לצלם, להקליט, להגיש תלונות וכו'.

פורסם

הייתי מרעיל את הבעלים של הכלבים, מה הכלבים אשמים?

גם הייתי מרעיל את כל החארות כאן שבאמת הציעו לעשות משהו לכלבים. מאחל לכם רק דברים רעים בחיים.

+1

איזה כיף שחתולים לא נובחים.

פורסם

מיאו! מיייאאאוו! מיייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאו! ת'סססססססססס..... מייאו! *רעש של פחים וזבל נשפך*

פורסם

התכוונתי לחתולה המעוקרת שלי :)

היא לא עושה כלום חוץ מלישון, לצאת החוצה לבד ולצוד כל חרק\יצור קטן שמעז להתקרב לבית :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים