עבור לתוכן

מכשיר נגד נבחיות של כלבים

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים.

הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים.

רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה:

בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז.

ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום.

בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ4 כלבים. כל הכלבים מוחזקים כל היום בגינה, ונוהגים לנבוח מרבית היום. ברגע שאחד מהם מתחיל לנבוח - כל השאר יגיעו ויפתחו ביחד מקהלה.

בצמוד לבית שלי ישנם שכנים מאוד חביבים שלפני כשנתיים שמו כלב פינצ'ר בגינת ביתם. הם לא לוקחים את הכלב לטיול ומשאירים אותו בגינה כל היום. הכלב נובח כל היום בלי הפסקה, וגם נובח כל פעם שיש תנועות או רעשים מבתים הצמודים אליו. גרוע מזה הוא לפעמים נכנס לגינה שלנו משתולל ונובח.

ממול לבית הזה נמצא הגרוע מכל. בן אדם שמחזיק כלבה בת שנתיים. הכלבה מוחזקת כל היום בגינה, כמובן שהוא לא מוציא אותה בכלל לטיולים. רק שהיא היפראקטיבית ומחורפנת. היא נובחת בהיסטריה מוחלטת על כל בן אדם שעובר ומבהילה כל עובר ושב. היא מאוד מאוד מאוד רועשת ולא מפסיקה לנבוח 24\7. הוא לא מרשה לכלבה להכנס לבית בכלל, אז גם בלילה היא נמצאת בחוץ. בחורף, בקיץ לא משנה. כבר הזמנו פקח אליו, הוא קיבל כנס. ועדיין לא איכפת לו ועל העיקרון משאיר אותה בגינה.

מהצד השני של הבית שלי, שמשקיף גם על רחוב נוסף, ישנו בית שצמוד לביתנו. בבית הזה ישנו כלב גדול ומבוגר שמוחזק רוב היום בגינה וקשור בשרשרת ברזל. אומנם מחזיקים אותו בבית גם ומוציאים אותו לטיולים, אבל כשמשאירים אותו בגינה זה פשוט זוועה. הוא מאוד מאוד רועש ולא מפסיק לנבוח. בצמוד לבית זה ישנה כלבה נוספת שמתחילה לנבוח בכל פעם שהכלב שצמוד אליה נובח.

הבעיה העיקרית עם הכלבים ברחוב \ שכונה שהם נובחים כל הזמן. ברגע שאחד מתחיל לנבוח [מהסיבות שלו], כלבים אחרים גם יתחילו לנבוח ומה שקורה זה שמרבית שעות היום והלילה כל הכלבים ברחוב נובחים, הרעשים מגיעים לשכונה ולאט לאט שומעים גם כלבים רחוקים יותר מהשכונה נובחים. וככה אני חי בבית כבר שנים עם נביחות כלבים בלתי פוסקות. ואני מדבר פה על 10+ כלבים שנובחים בו-זמנית.

כמו שאמרתי, התלוננו וביקשנו מכל אחד ואחת מהשכנים שידאגו לכלבים, שיכניסו אותם, שישתיקו אותם. אבל כלום, לא איכפת להם. והם לא מתלוננים אחד על השני כי הם יודעים שגם הם לא בסדר. הזמנתי פקחים וכלום לא עוזר. המצב פשוט בלתי נסבל. הם חוזרים על זה שוב פעם ושוב פעם ושוב פעם בלי הרף.

אחרי שהבנתי שאין שום פיתרון אחר, התחלתי לברר והבנתי שקיימים צופרים לכלבים. מדובר על צופר שיורה עוצמה מאוד חזקה של רעש בתדר שרק כלבים יכולים לשמוע ברגע שהוא מזהה נביחה. אין לי בעיה להתקין מערך שלם מסביב לבית שלי רק שהיצורים האלה כבר יתחילו לשתוק.

האם מישהו שמע? \ יודע \ מבין בתחום? יודע אילו מערכות כדי להתקין? מאיפה?

והאם יש לכם הצעות אחרות?

אני כבר לא מסוגל להתמודד עם זה יותר...

פורסם

תן לכלבים לדבר... המרפסת זה הפייסבוק שלהם :)

מכשיר שמזהה נביחות ומשמיע קול? אתה לא פותר את הבעייה, רק דוחה אותה. מן הסתם בשלב מסויים המכשיר לא יועיל יותר.

אני לא מבין אילו שכנים חביבים אלו אם הם מזניחים את הכלב שלהם, לא מוציאים אותו החוצה, לא מקדישים לו זמן ואולי לא מאכילים אותו מספיק.

כדאי לפנות אל השכנים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי. לא אפשרי. שנים שאני מדבר איתם. אין עם מי לדבר.

ולא, המרפסת זה לא הפייסבוק שלהם. לא ב2 בלילה ולא בערב. וגם לא ב5 לפנות בוקר.

יש חוקים לדברים האלה.

פורסם

וחשבתי שהמצב אצלי גרוע.

קודם כל, אני מזהה איתך מאוד ומשתתף בצערך.

המצב שאתה מתאר הוא כל כך נורא שהייתי מציע לך פשוט לעבור למקום אחר.

להשפיע על שכן אחד שניים זה אולי אפשרי אבל שיש כל כך הרבה שכנים סוררים שלא משתפים פעולה, אז Fuck it, הם ניצחו ושיסבלו ביחד.

לגבי הצופר כלבים- נשמע מעניין (בהנחה שהוא פועל בתדר של 18K+ KHZ). לא שמעתי על כזה מכשיר קיים. צריך להמציא תוכנה שמזהה נביחות של כלב ובתגובה מפעילה קובץ אודיו בתדר גבוה.

יש קולרים לכלבים שמצפצפים בתדר לא כיפי כשהם נובחים, אבל צריך שיתוף פעולה עם השכן ובמקרה שלך מדובר גם בעלות בלתי מבוטלת(מה גם שיש ביקורת על היעילות שלהם וההשפעה הלא בהכרח חיובית על התנהגות הכלב).

נ.ב- אצלי יש שכנה שגרה מעליי בדירה שמעליי וכבר קרוב לחצי שנה שכל פעם שהיא לא בבית הכלב הזה(שאני אוהב כלבים בסה"כ אבל מתפלל שיקח אותו הבורא). היא "יחסית" משתפת פעולה וגם רוצה שזה יפסק אבל כל המאמצים שעשינו לא נשאו פרי. חוצמזה גם פעלתי דרך העירייה (ת"א) אבל הם חבורה של אינפוטנטים שלא יעשו דבר גם עוד עשור כנראה.

נכון לעכשיו אני עדיין סובל מזה אבל המצב שלי נראה לי פתאום כקייטנה לעומת שלך.

שתזכה לשקט ושלווה.

פורסם

רק היום בבוקר התעוררתי מנביחות של איזה כלב שלא רצה לשתוק.

שמע מה שאני אציע לא הומני,גובל ברוע וגם פלילי. קנה רעל עכברים או כל רעל שהוא ללא ריח שפוך על חתיכת פסטרמה וכשהבעלים בעבודה תן לכלב לאכול. אלא אם כן לא יקלטו אותך עושה את זה, אין סיכוי שיתפסו אותך

פורסם

אם התכוונת אליי, אז מעבר לסיבות האתיות/חוקיות, הכלב נמצא בדירה סגורה, כך שזה לא אפשרי.

פורסם

פתרון זמני להתעוררות בגלל הנביחות - לישון עם מוסיקה. אני לפעמים ישן כאשר מוסיקה מתנגנת בלפטופ ליד המחשב על עוצמה די נמוכה

בערך 5-7% ב-winamp. ככה שום רעש שהוא לא חזק במיוחד יפריע לך.

פורסם

אני באזור מוקף כלבים, אני מכיר את המקרים של כלבים שלא מפסיקים לנבוח אך לא ברמה שלך.

בכל מקרה האם חשבת על בידוד? כלומר בידודך מן רעש הנביחות.

אצלי זה עובד מצויין עם חלון זכוכית שמחליש את הנביחות שלהם לרמה אפסית.

פורסם

סליחה על האכזריות.

אני חושב שאם אני הייתי חיי ככה בשלב כלשהו הייתי מרעיל את הכלבים.

אאפשר לחיות ככה.

פורסם

אני מכיר משהו שיכול לעזור ב dellicate situation שכאלה..

12---newman.gif

פורסם

התגובות שקוראות להרוג את הכלבים פשוט דוחות. אם הכלבים אכן מחוזקים בתנאים מחפירים כמו שאתה טוען, אז פשוט תפתח להם את הגדר שיברחו.

פורסם

הייתי מרעיל את הבעלים של הכלבים, מה הכלבים אשמים?

גם הייתי מרעיל את כל החארות כאן שבאמת הציעו לעשות משהו לכלבים. מאחל לכם רק דברים רעים בחיים.

פורסם

תהיה במקומו ואז תדבר, אני לא אתפלא אם אתה בעצמך תחפש איך להרעיל.

אני מאחל לך שתמשיך להיות בדיוק כמו שאתה, מה כבר יותר גרוע מזה?

פורסם

אם אתה מרעיל אותם תיזהר לא לקבור אותם בבית קברות מוסלמי למה הם יכולים להפוך לזומבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים