עבור לתוכן

התיעצות/ חוות דעת לגבי שני מפרטים למחשב ב6.5K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כי אתה נותן אותו מפרט של מחשב. רק אם שינוים קטנים של מחיר, ואז זה נראה כאילו אתה מרכיב מפרט עבור החברה אבל נותן מחיר טיפה יותר נמוך כדי שיקנו אצלך.

פורסם

THEONE89 מה שגורם להאמין שאתה בעל אינטרס זה:

1. שאתה יורה מפרטים בצרורות.

2. שלא ממש אכפת לך אפילו בשביל לעשות הגיה קצרה לפני שאתה לוחץ על כפתור ה"שליחה" מה שגורם לכל העסק להראות כמו מסחרה של הודעות. אתה גם לא נותן הסברים, למעט מספר משפטים שגורים שנשמעים כמו ג'ינגל פירסומי / תחרותי לפני המפרטים שאתה נותן והסברים לקוניים על מידת רעש בסוף, וזה כאשר אתה מציע מפרט שאמור להיות טוב יותר ממפרט שכבר ניתן על ידי מישהו אחר. זה מוריד את רמת הפורום, וכמובן שלמי שבעל עניין זה לא משנה, כי לו יש את העניין שלו.

3. אתה לא דואג לחדש, אני נתתי מפרט בעל רמת ביצועים כלשהי, והמפרט שנתת לא באמת חידש שם דבר. הפרש המחיר - קטן, הפרש הביצועים - מינורי. אבל בכל זאת נותן מפרט בעקשנות. ולא, פשוט להחליף חנות ולתת מפרט ממש דומה שיוצא 200 ש"ח יותר זול, זה לא לחדש, זה להספים. זה ספאמינג רק אם פותח הת'רד ביקש ספציפית מפרט מהחנות שממנה אתה הרכבת ומי שהרכיב לפני כן לא הרכיב משם.

4. אתה נדבר למנטרות כאילו שבאמת חשוב לך שדברים ספציפיים ימכרו. משך חודש כל המפרטים שלך בין אם יש בזה הגיון או לא יכילו את אותו הבאנדל של מארז ספק או את אותו כרטיס מסך, או SSD עבור מפרט ב2000 שקל, ממש כאילו שחשוב לך שזה יימכר, בלי שום קשר לצורכי הלקוח.

חשוב שתבין, SSD של 128GB, גם אם הוא קצת איטי יותר, והוא רק קצת יותר איטי, עדיף בהרבה לשימושיו של פותח הת'רד מאשר הSSD המעט מהיר יותר - והוא רק מעט מהיר יותר, בנפח של 60GB, שמגביל מאד לשימושים, מנסיון!

אגב, מי דיבר על SMART RESPONSE?! כל הפואנטה פה היא ממש לא להשתמש בSMART RESPONSE, למערכת הזו ביצועי I/O טובים מהותית מאשר זו שכן תשתמש בSMART RESPONSE. לא בדקתי את נושא העבודה בS.R עם מספר כוננים, אבל זה ממש לא רלבנטי לת'רד הזה.

ואם אנחנו כבר בנושא, "מי" היא מילת שאלה. אם אתה רוצה להגיד שפריט X טוב יותר מפריט Y, (הדוגמא בגוף הכותרת) השימוש הוא שX טוב מY.

"עם" פירושו ביחד או בשיתוף. "אם" זו מילת תנאי.

פורסם

YZ תהיה בריא אתה והאופטימיות שלך, כמה פעמים כבר תיקנו אותו לגבי המפרטים ההזויים והעברית הקלוקלת ודבר לא השתנה וגם לא ישתנה, איך אמרו פעם בבלי סודות "טרול נשאר טרול". הגיע הזמן שתעשו ישיבת צוות (הקפה עלי) ותעיפו אותו מכאן אחת ולתמיד.

פורסם

חחחחחחחח..........

סיפור קצר (ואמיתי):

כולם תמיד צוחקים על FXP, אף פעם לא יצא לי לבקר שם - בעיקר מחוסר עניין.

לפני כמה שבועות נכנסתי בכל זאת כדי להבין את ההומור בירידות האלו. לא האמנתי למה שנגלה לעיני. הפורום שם הוא האבסורד הכי מטופש שאי פעם היה. יש שם בדיוק 3 "מומחים" שנותנים מפרטים רק מTMS, מנהל הפורום עצמו נותן מפרטים רק מTMS, וכל בנאדם, גם אם הוא מבקש מפרט ממקום אחר, מקבל מפרט מTMS בצירוף של הסבר למה אסור לו לקנות בחנות אחרת, ולמה החנות שממנה ביקש מפרט היא גרועה. במקרים ה"טובים" מישהו ביקש מפרט מחנות X וקיבל מפרט גרוע מחנות X פלוס מפרט מTMS בצירוף קטילה של המפרט מחנות X ושל חנות X. אני מזכיר, הכל בגיבוי ובהשתתפות מלאה של מנהל הפורום. כמובן שעל כל מפרט שמישהו נותן שם מTMS, לא משנה כמה הוא יכול להיות גם מטופש לגמרי, ישר קופצים "מומחים" ושאר פאן בויז בהודעות "אמן" על תקן חיזוק. חבר שלי הראה לי משהו מצחיק, יש לו יוזר שם. הוא נכנס לת'רד שבו היה מפרט מTMS ונתן את אותו מפרט בדיוק מIQPC תוך שינוי דגמים לא מהותי בעליל כך שהמפרט יצא זול יותר ב50 ש"ח. כאלו צעקות "בוז" וקטילות לא רואים בכל יום!

בקיצור - אני מנסה לשמור על רמת הפורום. לבל נהפוך לFXP.

פורסם

במקרה קראתי פה ופתאום נזכרתי שהמשתמש הנ"ל המליץ לי על מפרטים מסוימים ודי הלכתי לפי הכיוון שלו. מה לעשות? עוד לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו נכנסתי לחרדות.

פורסם

אם לא קנית את המחשב אז למה אתה בחרדות?

פורסם

הייתי בחרדות , אבל אז קראתי שוב את הדיון בנושא שלי וראיתי שלא הקשבתי להמלצותיו=)

פורסם

זה מיותר, אין טעם לעליהום הזה.

פורסם
  • מחבר

yz101 יפה מאוד יופי של ניסוח על כל מה שקורה פה בפרום.

פעם הפורום הזה היה בעל רמה גבוה ואבל לצערי כל מני גורמים שמעוניינים רק באינטרס הכלכלי שלהם מתחלים להשתלת על האתר

אבל אין מה לעשות זה חלק מהחיים מה שכן אני ממליץ לכל מי שקורה את זה שיבדוק כמה פעמים לפני שהוא קופץ על כל מפרט שנותנים לו

במיוחד ממספר חברות שאני לא רוצה לנקוב בשמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים