עבור לתוכן

רוצה לקנות לוח למעבד‎ i5‎ ‎סוקט 1156 בין 300 ל600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3‎ ‎שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc ‎‏ בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי

פורסם

Skypc פשטה את הרגל.

מה הכוונה בחומרה עתידית? אם הכוונה למעבד אז לא ניתן לעשות משהו כזה כי מאז כבר התחלפה תושבת. אם הכוונה לכרטיס מסך, אז לא תהיה בעיה כל עוד ממשק החיבור PCIe לא ישתנה (והוא לא צפוי להשתנות בזמן הקרוב).

איפה בדיוק (ואיך?) נשברו הפינים. בלוח או במעבד? אתה בטוח שהם נשברו ולא רק התעקמו?

ללוח-אם אין ביצועים. אתה צריך לבחור לוח-אם לפי הדרישות שלך ממנו. מה הדרישות שלך מהלוח (כמות וסוג חיבורים)? אני לא חושב שתמצא מבחר גדול של לוחות כאלה בחנויות אז כנראה שתאלץ בצורה כזאת או אחרת להתפשר על מה שיש.

איזה מעבד יש לך?

מה דגם לוח האם הנוכחי שלך. או לפחות על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס H55 או P55?

פורסם
  • מחבר

הלוח הנוכחי שלי זה p55‎ ud3l ‎‏ ובטוח שהפינים נשברו והציעו לי בפורום אחר את הלוח p55a ud3‎ ‎‏ והם אמרו לי שהוא יותר טוב ויותר קריר,אבל לצערי המחשב עדיין לא עובד הוא פשוט נדלק ולא מגיב וגם לא רואים כלום על המסך,בהתחלה הוא גם היה עושה ריסט אבל כששיחקתי עם הזיכרונות זה הפסיק בדקתי כרטיס מסך חלופי וזה עדיין שלילי אז מה יכול להיות מעבד? זיכרון?

פורסם

לא הבנתי. החלפת לוח ועדיין יש לך בעיות?

פורסם
  • מחבר

כן.והחזירו לי תשובה במעבדה שהמעבד לא תקין ושולחים אותו לחברה, ואני חושב שהלוח הרס אותו.ושאלה:לפני חודש עשיתי אוברקלוק לא רציני לכמה שעות וביטלתי את האוברקלוק לברירת מחדל,והמעבד נשאר תקין השאלה האם בגלל אוברקלוק לכמה שעות שלא גרם שום נזק יכל לבטל לי את האחריות?

פורסם

האוברקלוק לא השפיע. אם הלוח לא תקין, תחליף במסגרת האחריות.

פורסם

OC יכול באופן תיאורטי לגרום נזק למעבד אם לא יודעים מה עושים. במקרה הזה אין סיבה לחשוב ש-OC מתון הוא זה שגרם לבעיה.

אתה בטוח שלא התעקמו הפינים של המעבד עצמו?

פורסם
  • מחבר

למי שלא יודע אז אין למעבד 1156 פינים אלא רק ללוח,ואני חושב שלא הבנתם את השאלה שלי,אני מתכוון שאם לדוגמא קניתי מוצר חדש כגון מעבד או כרטיס מסך ועשיתי אוברקלוק והתחרטתי וביטלתי את האוברקלוק והוא תקין,האחריות נשארת בגלל שביטלתי את האוברקלוק או שברגע שביצעתי אוברקלוק האחריות בוטלה ולא משנה בגלל מה נהרס ואם ביטלתי ומה עשיתי

פורסם

למי שלא יודע אז אין למעבד 1156 פינים אלא רק ללוח

? אבל אם אתה רוצה להיות קטנוני, אז...איך נגרם הנזק לפינים של התושבת? לא יכול להיות שנגרם גם נזק לרשת הרפידות שבתחתית המעבד (שאותן כיניתי פינים לצורך ההפשטה)

כמעט בשום מקרה לא ניתן להוכיח שביצעת OC וכל עוד שלא נגרם נזק פיזי למעבד אין סיבה שלא יחליפו לך אותו במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

כי שאלת אותי אם הפינים של המעבד התעקמו ולכן חשבתי שטעית שיש לו פינים,בכל מקרה זה לא נראה שנגרם לו כל נזק פיזי וגם התחתית שלו בנויה במצב כזה שלא נראה שיכל לישבר שם משהו כמו בשאר המעבדים,אז אני אחכה לתשובה מהחנות,וממש תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים