פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים שלוםבסדר אני הולך על אחד מהשתים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רצית לדעת הזה מאורר SF כדי לשים הזה חברה טובהועם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים שלוםבסדר אני הולך על אחד מהשתים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רצית לדעת הזה מאורר SF כדי לשים הזה חברה טובהועם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה שלוםבסדר אני הולך על אחד מהשניים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רציתי לדעת איזה מאורר SF כדאי לשים איזה חברה טובהוהאם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה זה לגבי השגיאות הנוראיות שלך (לא נכנסתי בכלל לנושא סימני הפיסוק...).לגבי השאלות, SF מיוצר ע"י THREMALTAKE כך שתי השאלות הראשונות לא רלוונטיות. למיטב ידיעתי אין פנל קדמי (בכל אופן לא היה בזה שאני קניתי). כפתור שליטה יש.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים שלוםבסדר אני הולך על אחד מהשניים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רציתי לדעת איזה מאורר SF כדאי לשים איזה חברה טובהוהאם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה זה לגבי השגיאות הנוראיות שלך (לא נכנסתי בכלל לנושא סימני הפיסוק...).לגבי השאלות, SF מיוצר ע"י THREMALTAKE כך שתי השאלות הראשונות לא רלוונטיות. למיטב ידיעתי אין פנל קדמי (בכל אופן לא היה בזה שאני קניתי). כפתור שליטה יש.יש לך כפטור קטן ומצוקמק שמגיע על חוטאבל ב60 שקל אתה יכול לקנות פאנל שמתחבר מאחורה ליציאות PCIאו לחבר לו איזשהו פאן-באס מקדימה (לדוגמא ה VANTEC MULTIFANCION PANEL)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים למיטב הבנתי כל מאורר שמסוגל לווסת את מהירות הסיבוב שלו בעצמו נחשב לסמארט פאן (SF)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים לא ממש : המילה SMARTFAN יענו "מאוורר חכם" אומר שיש לו כמה פעולות כלומר: שליטה ידנית, שליטה ע"י חיישן טמפ', מהירות מקסימאלית גבוהה (3 מצבים)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים שמעתי רק על שתי חברות שמייצרות "SMART FAN"וזה אנרמקס, וטרמלטק שהוציאו שתי דגמים, הדגם השני הוא המוכר והנמכר יותר...אבל זה בעצם שם שהדביקו עליו כי הוא נחשב מאורר חכם שמווסת את עצמו בהתאם..בכל מקרה יש כל מיני מאוררים עם שליטה ידנית אבל בדרך כלל הם בטווח קצר ולא כמו של הסמארט של טרמלטק שמגביר ומנמיך בהפרשים ענקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.