עבור לתוכן

כרטיס מסך יקר הלך לעולמו, יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

1)שמור גרוש לבן ליום שחור (משפט לחיים ;))

זה היה כסף שלא היה נשאר אצלי אם לא הייתי מבזבז אותו באותו רגע על מחשב אז במקרה הזה זה לא משפט נכון ;) אבל בכלליות אתה צודק

2)תנחפש אוליי יש כרטיסים יד שניה או משהוא בסיגנון

אם שמת לב בחתימה שלי אני מהצוות של www.pcarena.org אתה מוזמן לבדוק מה התפקיד שלי שם בדיוק (מעבר לכתב חומרה) ותבין למה הצעת קרח לאסקימוסי... ;D

הבעייה היחידה זה מי ירצה למכור כרטיס שיהיה שווה לי להשקיע עליו לעומת הרדאון9000 פרו? כרטיס כמו ה 9100 לא נותן כזה הבדל ששווה לי להשקיע ואף אחד עדיין לא מוכר כרטיסים יותר טובים כי אין סיבה להחליף אותם

נ.ב. זה לא אני הוצאתי את הסינק אלא כריס (TheTool)

• תגובות 52
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטוח שאולי הhsf החדש הזה שהתקנת לא עושה איזה קצר? שמעתי על מקרים שהוא היה גדול מדי ואחרי שהחליפו חזרה זה עבד :@

אז יכול להיות שזה לא קשור בכלל לזכרון..

פורסם

ומה אמרו בחנות האלקטרוניקה? ::)

ואגב מה הכרטיס שעכשב אתה משתמש בו? ??? (בהנחה ויש כזה....)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאולי הhsf החדש הזה שהתקנת לא עושה איזה קצר? שמעתי על מקרים שהוא היה גדול מדי ואחרי שהחליפו חזרה זה עבד :@

אז יכול להיות שזה לא קשור בכלל לזכרון..

כמובן שהדבר הראשון שעשיתי כשראיתי שהכרטיס עושה בעיות זה להחליף חזרה לHS המקורי...

נכון...זה אני הדפוק :bash: שהרס את הכרטיס מסך כמו מטומטם :'(

כרגע אני עובד על GeForce 32MB DDR :-X

גם לי אין כסף בכלל, אולי כשיהיה לי מספיק אני אקנה איזה R8500/9000pro משומש :\

נ.ב ה9100 הוא לא יותר טוב מה9000pro או ה8500LE מכיוון שהוא מבוסס על המנוע של ה R9000NP. (אם איני טועה)

אני בטוח ששום חנות אלקטרוניקה לא תצליח להוציא את הצ'יפ ולהחזיר אותו שלם!

להלחים דבר כזה, זה רק רובוט יכול כי הזכרונות שלו הם מיוחדים ומולחמים בצורה מיוחדת, ההלחמות בכלל לא נמצאות מאחורי הצ'יפים של הזכרון אלא הם נמצאים בין הצ'יפ למטריצה הירוקה הזאת ששכחתי איך קוראים לה.

הנא תשימו לב לתמונה הבאה:

בתמונה הזו רואים אחד מהצ'יפים של הזכרון ומשמאל רואים את ההלחמות שמאחורי הצ'יפ שבצד השני של הכרטיס...

אני לא חושב שאדם מסוגל להלחים כזה דבר בלי כלים מיוחדים...

פורסם

הציפ לא ניראה לי כזה עדין.

תעבור טוב על הכרטיס .. אולי דפקת משהוא אחר ?

פורסם

אני גם עברתי על הכרטיס ולא רואים כלום אבל אולי...

ולדבר הירוק הזה קוראים PCB

נ.ב. ה9100 הוא בעצם 8500LE פשוט שינו לו את השם בגלל שיצא 9000 אז החליטו ש8500LE יקרא 9100

פורסם

אני בטוח ששום חנות אלקטרוניקה לא תצליח להוציא את הצ'יפ ולהחזיר אותו שלם!

להלחים דבר כזה, זה רק רובוט יכול כי הזכרונות שלו הם מיוחדים ומולחמים בצורה מיוחדת, ההלחמות בכלל לא נמצאות מאחורי הצ'יפים של הזכרון אלא הם נמצאים בין הצ'יפ למטריצה הירוקה הזאת ששכחתי איך קוראים לה.

אז אתה קורא לאוקראינים משוגעים רובוטים?

ראיתי פעם אוקראיני אחד שהחליף את הצ'יפים של ה-9700Pro עם הצ'יפים של ה-9500Pro וזה עבד.

פורסם

EIM זה היבואן ?

ניסית לדבר עם היבואן ?

פורסם

אני רוצה לדעת אם יש משהו לעשות עם הכרטיס הזה. הוא לא תחת אחריות והתקשרתי לEIM והם אמרו לי בפירוש שאחרי שמסתיימת תקופת האחריות - הם לא נותנים יותר שרות על המוצר, כלומר שאני יכול לזרוק את הכרטיס לפח מצידם.

תלמד לקרוא.

פורסם

מישה תעיף מבט על התמונות של הזכרונות זה לא כמו הזכרונות של ה 9700

פורסם

בכל מקרה כרטיס חדש כמעט זהה רק עם תמיכה ב AGP8X שזה מיותר למדיי (Ti 4800 VIVO) עדיין שווה 1500 שקל זה לא בדיוק הדבר ההכי זול בעולם

אתה תמיד יכול לקנות גם את גרסאת ה64MB ב500 ש"ח, במצב הזה אני לא חושב שזה משנה

פורסם

מישה תעיף מבט על התמונות של הזכרונות זה לא כמו הזכרונות של ה 9700

לשניהם יש זיכרונות BGA, לא?

פורסם
  • מחבר

טוב...עדכון קטן בפרשת כרטיס המסך:

אני כרגע משתמש בti4600 הבעייתי, כמובן שהמהירויות הם על:

380/280 במקום 660/300. הכרטיס מצליח להריץ בדיקה ב3dmark01. אם אני בוחר "demo" זה לא מצליח.

הוא מצליח להריץ לי יפה maxpayne2, כמובן שכל מה שצויין פה זה בתוספת artifacts. בחלק מהטקסטורות רואים בבירור את הartifacts ובחלק לא רואים אותם כ"כ, בכל אופן, למרות שרואים הפרעות, זה עדיף על לשחק משחק באיטיות.

מה שהכי מפריע לי בכרטיס זה העבודה בחלונות, כאשר אני עובד בחלונות, המסך מידי פעם קופץ, מתכבה ונדלק מדי פעם...זה דיי מרגיז.

גם בחלונות יש הפרעות קלות בתצוגה, הבעייה היא 100% בשבב הזכרון ולא בשום הלחמות ושום בתיך, אם זה היה הלחמות, אני לא חושב שהכרטיס היה מצליח להריץ משחק מבלי שהמחשב יקרוס.

אם אני מעלה את מהירות הזכרון למשהו מעל 380, המחשב יקרוס תוך זמן קצר והמסך של המחשב יתכבה יותר ויתקע יותר (כמובן שזה בגלל הכרטיס מסך) הזכרונות לא מסוגלים לעבוד בשום דבר שמתחת ל380MHz, כל דבר מתחת לזה יגרום למסך להתמלות במלא Artifacts ולמחשב לקרוס תוך זמן קצר מאוד...

נ.ב: נדמה שככל שאני משתמש בכרטיס יותר, כך מספר הArtifacts קטן, אבל זאת רק השערה שכן זה תלוי לאיפה נכתבת הזכרון, אם הוא נכתב לצ'יפ הבעייתי זה גורם ליותר הפרעות ואם זה נכתב לצ'יפ תקין אז יש פחות הפרעות...

יש לציין 2 דברים:

1. היום בצהריים שבדקתי את מספר הArtifacts הם היו מעל 140000 נקודות...עכשיו הם "רק" 17268 נק' אבל אני לא סומך על זה...

2. אני כבר עובד המון שעות על מנת להגיע לתוצאות שאני רושם פה...כלומר אני ניסיתי המון אפשרויות בניסיון לגרום לתמונה שהכרטיס מציג להיות חלקה ללא הפרעות, אבל עדיין יש הפרעות וזה מציק קצת אבל שוב, זה עדיף על לשחק משחק בFPS נמוך...

לסיום: תמונה מהתוכנה Artifac Tester 5 ומהדסקטופ עם הכרטיס הבעייתי:

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות גם את גרסאת ה64MB ב500 ש"ח, במצב הזה אני לא חושב שזה משנה

זה Ti4600 לא 4200 שזה מה שאתה מדבר עליו הוא הרבה יותר מהיר מזה

חוץ מזה פשוט לא שווה לי להשריע 500+ בשביל לקבל רק תוספת קטנה בביצועים מול ה 9000PRO אם כבר אני קונה כרטיס זה יהיה לפחות רדאון 9700

פורסם

מצב ביש, כרטיס צולע, אין כסף, אין אוכל במקרר,הכלב של השכנה נפטר, חברך בוגד בך,רכב חולף עבר בשלולית הרטיב

אותך מרגליים עד הראש, כמו סרט. חחחחח.

אז Decktor & the tool שתי שובבים. פחחחחחחח.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים