עבור לתוכן

קניית נייד בארה"ב עד $1200 - לפיתוח תוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה - אני מריץ כלים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse, IDA, VMWare.

לפחות 4 (רצוי 8) ג'יגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN 7.

מסך לפחות "15. אני כמעט לא משחק (אבל כן רואה סרטים) אז כרטיס מסך יכול להיות פשוט וזול. יציאת HDMI נחמד, אבל לא חובה. אין צורך בכונן אופטי.

התקציב הוא $1200, פלוס מינוס עשרה אחוזים...

אשמח לשמוע דעתכם (בעיקר מניסיון אישי),

תודה!

פורסם

אני עם נייד בן חמש(כמעט) מסיים השנה תואר במדעי המחשב עם מעבד דו קור 2(מהראשונים שהגיעו) והוא מריץ את כל התוכנות שציינת

אפשר לחוש שהוא זקן כבר(5 שנים אחרי הכל) אבל עדיין מריץ הכל כמו שצריך, בכל מקרה לא נראה לי שתצטרך יותר מI5(אפילו נראה לי שI3

יפסיק פה)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834215111

מסך 14 אינטש עם זמן עבודה של 9 שעות שתוכל לעבוד מהכיתה/או ממקום שאתה לא קרוב לשקע כמעט יום שלם

מפרט חזק לשימושים שציינת

פורסם

lenovo w520/t520, תכלס הם בעקרון זהים אז לך לפי מחיר (ה W מגיע עם כרטיסי מסך יותר טובים)

הייתי שם דגש על מסך עם רזולוציה גבוהה, ו SSD.

מעבד, לדעתי i5 ומעלה יספיק (ואני חושב שהם לא נמכרים עם i3 בכלל), וזכרון קח כמה שאתה צריך/רוצה/יכול.

שאר הפרמטרים קח מה שיש

אם ממש בא לך לחסוך, תרד ל 510, ההבדל העיקרי אם אני זוכר נכון זה רק השדרוג ל SB. לא סוף העולם ואולי יחסוך 200+ דולר.

פורסם

הוא יכול לדחוס בכיף T520 עם רוב השדרוגים ב1200$, יש גם קופונים תמיד לאתר של לנובו

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה ההבדל בין ה-T520 ל-G570?

ה-G570 זול יותר, אבל נראה שבכל הפרמטרים חוץ מהכרטיס מסך הוא חזק יותר מה-T520...

והכרטיס מסך הרי לא ממש חשוב לי..

פורסם

סדרה עסקית וסדרה ביתית

מדובר על פיצ'רים\נוחות\חיבורים ומקלדת\זמן סוללה\איכות ועמידות בניה, רזולוציה ואיכות המסך(מה שכנראה יהיה חשוב לך) ומשקל, ולא על ביצועים של מעבד או כמות זכרון, אתה יכול לחפש קצת ביקורות כדי להשוות

אפשר ללכת גם על נייד שהוא לא עסקי שנותן אותה תמורה מבחינת ביצועים נטו אבל בפחות כסף. יש לך את הדל V3550 שגם יכול להיות נחמד

המפרטים שאפשר לבנות בT520 חזקים יותר, תלוי כמובן באיזה חלקים אתה בוחר

עוד אופציה טובה תהיה הדל 6520, גם עסקי במחיר נמוך קצת מT520

פורסם

למחשב עבודה לא הייתי לוקח סדרה "ביתית".

המקלדות האיכותיות של LENOVO נמצאות ב THINKPADים, לא במחשבים הזולים, ובתור מחשב עבודה שיעבוד עליו רוב שעות היום, הוא צריך נוחות.

אגב, זה לא רק מתבטא בזה, זה מתבטא גם בעמידות של המחשב ב"התעללות" הפיזית של עבודה עליו.

אל תחשוב אפילו על המחשבים הזולים.

וכן, ה DELL שהוא הציע גם אופציה לא רעה בכלל (ומעט זולה יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים