עבור לתוכן

קיבלתי ראוטר חדש -איזה דברים אני יכול להגדיר על מנת להפיק ממנו את התועלת המרבית?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u.

כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK).

אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים.

ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית).

אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.

פורסם
  • מחבר

אני מוריד הרבה טורנטים וגם הורדות ישירות , כמו כן גם מידי פעם יוצא לי לשחק במשחקי רשת, ישנם עוד הגדרות שיכולות לעזור לי בשימושים האלו?

לא ממש קשור לפתיחת הדיון אבל יש לי עוד שאלה אם אפשר...

נאמר לי שהנתב שקיבלתי תומך בתקן N , כמו כן המתאם במחשב שלי על פי מיטב הבנתי גם אמור לתמוך ולהתחבר בתקן N (דגם EW-7711IN

(Edimax

אז למה למרות זאת אני מקבל מהירות נמוכה בחיבור בניהם?

ניסיתי גם לאפס את הנתב ועדיין המהירות היא על 65

[attachment deleted by admin]

פורסם

ה65 כי אתה לא קולט בצורה מלאה, כשאתה קרוב לראוטר זה גם ככה?

בכל מקרה זה מספיק בשביל שימוש חלק

פורסם

אין פה שום הגדרות קסם. במידה ואתה צריך לתת הגדרות NAT ידניות ליישומים שאתה משתמש בהם תוסיף תעשה את זה לפי הצורך בהגדרות הפניית פורטים של הנתב.

פורסם

אז למה למרות זאת אני מקבל מהירות נמוכה בחיבור בניהם?

ניסיתי גם לאפס את הנתב ועדיין המהירות היא על 65

תבדוק תחת Wireless > Advanced ש Bandwidth מוגדר כ 40MHz in both bands.

unledxna.png

פורסם
  • מחבר

אני שואל לגבי המהירות של התקן N בעקבות שיחה שלי עם הנציג שירות של בזק לאחר שבשעתיים האחרונות הייתה איטיות ניכרת , במקום 10MB קיבלתי הורדה של 1.5MB מהשרת שלהם, שנפתרה באורך פלא ללא שום פתרון מצד הנציג. הבעיה היחידה שהוא עלה עליה היא שאני לא מקבל מספיק מהירות כמו שאני צריך לקבל בתקן N ואולי כדאי להחליף ראוטר.

אני לא ניסיתי מקרוב , אבל סה"כ 2 המחשבים נייחים ב-80% קליתה ואני מקבל רק 65 , זה הגינוי?

multicore - אני אבדוק את זה , תודה.

עריכה:

pongo הגדרתי את מה שאמרת , והמהירות עלתה ל- 135.

מה זזה בעצם ההגדרה הזאת? הגדלת עוצמת השידור?

פורסם

הגדלת רוחב הפס של ערוץ השידור / קליטה ופריסתו על 2 ערוצים.

מנגנון האיחוד של הערוצים האלחוטיים (Channel Bonding) הביא להרחבת ערוץ השידור/קליטה מ-20Mhz ל-40Mhz ולהגדלת רוחב הפס של הערוץ האלחוטי מ-72.2Mbps ל-150Mbps.

מתוך: תקני אלחוט, תדרים, אפנונים וערוצים. (Netcheif).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים