פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו ..אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אין דבר כזה "תוכנה טובה יותר".האוברקלוק המקסימלי שהכרטיס שלך יהיה מסוגל לרוץ בו יהיה זהה בכל תוכנה שתשתמש.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר קודם כל ממש תודה על ההמלצה אבל אני רוצה תוכנה היה לי פעם תוכנהpower משהו לא זוכר .אני רוצה תוכנה שלא קשורה לדרברים תוכנה טובה .
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים קודם כל ממש תודה על ההמלצה אבל אני רוצה תוכנה היה לי פעם תוכנהpower משהו לא זוכר .אני רוצה תוכנה שלא קשורה לדרברים תוכנה טובה .הדרברים האלה שאתה לא רוצה משפרים לך את הביצועים של הכרטיס ! ויש בתוכם גם תוכנת oc ..בדיוק מה שאתה צריך
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים בשבילך RIVA TUNER ממדור ההורדות באתר תהיה מצויינת. ה-riva עובדת גם עם רדאונים ? חשבתי שהיא רק בשביל כרטיסים מבוססי שבבים של nvidia... טוב לדעת
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים עובדת יפה מאוד על כרטיסי ראדון וגי'פורס כאחד. זה כבר הוזכר בהרבה תראדיםאם תעשה חיפוש אולי תוכל לדלות עוד מידע.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר הטמפ לא עלות שאני עושה אוברלקוק ... העם אני יכל להשאיר את האוברקלוק ?!
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים לכמה הגעת? (מהירויות, מכמה לכמה)האם זה המקסימום? (ראית כבר בעיות בגרפיקה)מה השיפור? (באנצ'מארק לפני ובאנצ'מארק אחרי)
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר יש שיפור ..אבל הגעתי לבעיה עם הגרפקיה ..אבל שטיות הורדתי בחזרה והכל טוב ויפה .
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים יש שיפור ..אבל הגעתי לבעיה עם הגרפקיה ..אבל שטיות הורדתי בחזרה והכל טוב ויפה .מעניין אותי לכמה הגעת, בבקשה תפרס תוצאות של לפני אוברקלוק ואחרי באיזשהו באנצ'מארק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.