עבור לתוכן

בעיה מאוד חמורה

Featured Replies

פורסם

אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..)

היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום...

וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE למעט אתמול לאחר התקנת SP1 וניסיתי את זה וזה לא עזר... מה אני עושה?! מחר אני כבר עושה פורמט לכל המחיצות אם אף אחד לא יעזור לי היום...

פורסם

אם אתה אומר שהמחשב שלך מלא בוירוסים אתה לא חושב שזאת הסיבה ?

ועצם העובדה שהבעיה נפתרת לזמן קצר לאחר התקנת התוכנה\משחק מחדש רק מחזקת את ההערכה כי מדובר בוירוס מפני שהקבצים בעצם "טריים" ועוד לא נגועים בוירוס אך כעבור חצי שעה - שעה כאשר הוירוס ממשיך להשתכפל הוא מגיע בין היתר גם לקבצי התוכנה\משחק.

* דאג לכותרת עניינית יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים