פורסם 2011 ביוני 2514 שנים עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל:GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°CGPU Diode (Shader) 80°Cאני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר .אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ?בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים סביר להניח שזה לא יהרוס את הכרטיס, אבל מדובר כאן על שחיקה.אל תעשה את זה.תריץ 10 לופים של 3DMARK11 ברציפותזה אמור לענות לך על השאלה האם הכרטיס יציב.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים לא בטוח שהקריסה שקיבלתה נוצרה בגלל ה- OC, אולי זה פשלה של הדרייבר מה שאומר שכדאי לעבוד עם גרסה עדכנית
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר יש לי את הדרייבר הכי עדכני , שכשאתה אומר "שחיקה" אתה מתכוון שהכרטיס יהרס מהר יותר ?
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים הסיכוי קטן..אבל למה להסתכן תריץ מספר לופים של 3DMARK או שתשחק מספר שעות וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.