עבור לתוכן

צריך עזרה- מתלבט בין שני מחשבי דל 13 אינץ'

Featured Replies

פורסם

שלום ;D

שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט.

אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן.

יש מבצע על האינספיירון הזה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm

והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm

אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? :P )

הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה).

קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה.

מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה...

מה אתם אומרים ?

תודה מראש :)

פורסם

אז ככה,

במחשב הראשון אתה יכול להוריד את המע' ההפעלה ולשדרג במקום ל-4GB, ככה זה אפילו יצא באותו מחיר בדיוק.

דבר שני, ה-VOSTRO אולי עדיף אבל שים לב שהוא מגיע עם סוללת 4 תאים (!!!!) שזה ממש מסורס ואז בעצם זה מגיע למצב אבסורדי ששני המחשבים הם בערך בעלי אותו זמן פעולה. כי מצד אחד הווסטרו עם מעבד חסכוני יותר אך עם סוללה חלשה ומצד שני ה-I3 מגיע עם כ.מסך חיצוני שייתן גם עבודה של בערך שעתיים וקצת.

בין השאר, אם אתה סטודנט ורוצה להוציא את המירב מכספך אז אני ממליץ לחכות עם הקנייה עד לאוקטובר אם מחשב זה לא משהו שדחוף לך מאד מאד בחופשת הקיץ. דגמים/מחירים משתנים ובין השאר מחשב נייד זה לא מחשב נייח שאפשר לשדרג יותר מידי, אתה קונה עכשיו ועוד חצי שנה הוא כבר ייחשב לישן :D

פורסם
  • מחבר

אני די מעדיף לקנות את המחשב עם מערכת הפעלה.

אני לא בונה על המחשב למשחקים. יותר בכיוון של עבודה יומיומית בלימודים עם משהו לא חם וראיית סרטים.

היה לי מחשב של HP עם כרטיס מסך לא מובנה והוא היה מתחמם כמו גנרטור.

באופן כללי אני מעדיף לא לחכות עד אוקטובר בלי מחשב.

פורסם

היי ,

אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני רוצה להביא נייד ללימודים 14-15 אינץ'..

לא צריך אותו למשחקים..גם כן גלישה וסרטים פה ושם..

אני חודש הבא בארה"ב ככה שאני אביא אותו משם. על מה אתם ממליצים ? תודה!

*מבחינת תקציב לא יודע בדיוק מה הטווח מחירים של הניידים האלה..אבל משהו ממוצע סביבות ה600-700 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים