פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אהלןשמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל:Plugged in, not chargingלמה זה??זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק.ייתכן שהמטען של המחשב נדפק?הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה.תודה לעוזרים!
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר שזה אומר?לבנתייפ הלכתי לישון ושקמתי ראיתי שהסוללה טעונה במלואה, איזה מוזר, גם עכשיו אחרי משחק.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים זה הליך שצריך להריץיש מחשבים שזה מובנה בביוס ויש כאלו עם תוכנהבגדול מה שזה עושה שהוא מטעין את הסוללה עד הסוף ומרוקן אותה עד הסוף מספר פעמיםאיזה מחשב יש לך?
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים זה הוראות כלליות - אני מכיר בלפטופים של לנובו יש להם אפליקציה ממש HANDY שעושה את זהhttp://www.batteryfast.com/hp-laptop-battery-calibration.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.