עבור לתוכן

כונן דיסקטים לא מצליח לקור

Featured Replies

פורסם

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל.

כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

פורסם

יכול להיות שגם הכונן הדיסקטים עצמו נשחק מרוב כתיבות. זה בגלל שכונן הפלופי שלך כותב עליו דפוק והורס את מערכת הקבצים של הדיסקט., והפלופי במחשב האחר לא מסוגל לזהות את סוג המע' הקבצים של הדיסקט ולכן הוא מציע פירמוט.

הפיתרון היחיד שאני יכול להציע זה לבדוק על ידי כמה דיסקטים אם הכונן הזה מסוגל לכתוב בצורה תקינה, ואם הכונן הוא באמת הבעיה, זרוק אותו וקנה חדש(עולה בערך 50 ש"ח ברוב החנויות המחשבים)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שגם הכונן הדיסקטים עצמו נשחק מרוב כתיבות. זה בגלל שכונן הפלופי שלך כותב עליו דפוק והורס את מערכת הקבצים של הדיסקט., והפלופי במחשב האחר לא מסוגל לזהות את סוג המע' הקבצים של הדיסקט ולכן הוא מציע פירמוט.

הפיתרון היחיד שאני יכול להציע זה לבדוק על ידי כמה דיסקטים אם הכונן הזה מסוגל לכתוב בצורה תקינה, ואם הכונן הוא באמת הבעיה, זרוק אותו וקנה חדש(עולה בערך 50 ש"ח ברוב החנויות המחשבים)

החלפתי את הכונן אך התופעה נשארה !!

פורסם

איזו מערכת הפעלה ומה ההודעה המדוייקת ?

ניסית לראות אם הכונן פועל בדוס ?

פורסם
  • מחבר

איזו מערכת הפעלה ומה ההודעה המדוייקת ?

ניסית לראות אם הכונן פועל בדוס ?

מערכת ההפעלה xp/pro

וזה קורה גם בדוס

לאחר שאני כותב על הדיסקט, אני מנסה לקרוא אותו ומתקבלת הודעה:

הדיסק בכונן a אינו מאותחל

האם ברצונך לאתחל אותו כעת?

פורסם

אם יש לך מארז שיש לו מן פתח אינטגרלי בשביל הפלופי (כזה דקורטיבי שמסתיר את הכונן ומשאיר רק חריץ בשביל הדיסקט) אז לפעמים הם לוחצים על הכפתור של ה EJECT ומונעים מהדיסקטים להיכנס עד הסוף.

במקרה כזה תנסה לפרק את הכונן מהמארז ולראות אם הוא פועל בחוץ השולחן או שתחזיק אותו.

פורסם

אתה מנסה ליכתוב על דיסקטים חדשים או על ישנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים