פורסם 2011 ביוני 2414 שנים הי,שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M.עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M).מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו.האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור)תודה מראש
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים לחבר שלי יש את הwrt54GL אם 15M ואין לו שום בעיה . תאפס את נתב ולאחר מכן תעדכן את הקשוחה אחרי זה אני חושב שהכל יעבוד.http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/support/WRT54GL/download
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר תודה אבל זה לא עזר אני עדיין תקוע על 2.5Mאני מוצא יותר ויותר אנשים שאומרים שאין להם בעיה עם הראוטר... אני אשמח לקבל עוד עצות
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר אני שמח בשבילך גבר! יש מצב שאתה מפרט מה הגרסה של הראוטר שלך והאם יש לך הגדרות מיוחדות?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אם אתה מחובר ללא חייגן לראוטר לא אמורה להיות השפעה על מהירות החיבור שלך, בטח לא כזאת דרסטית.נסה לאפסו להגדרות המקור, ולהגדיר רק את אופן החיבור ולראות אם משתפר משהו.(אני מקווה שאתה בודק כשאתה מחובר חוטית כשהשידור האלחוטי לא פעיל).
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים חבוב.....נטויז'ן לא העבירו אותך ל 12מגה.אלא רק התשתית,תבדוק איתם בטלפון של הקבצים הגיעו אליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.