פורסם 2011 ביוני 2314 שנים שלום לכולם צריך עזרה בבחירת מעבד SOCKET775 רק לציין שהחלפת הלוח לא באה בחשבון אז כרגע כל סדרת הI לא מתקבלת. התלבטתי בין Q9400 לQ9505. אני משתמש די ממוצע(לא משחק משחקים) רק שכרגע אני בקורס של ניהול רשתות ואני עומד להריץ סביבת שרתים במחשב אז ביצעתי שדרוג רציני. אז נשאר לי רק לשדרג את המעבד. על מה אתם ממליצים? התקציב הוא עד 1000 שקל גרסת TRAY תודה
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים איזה מעבד יש לך עכשיו?אם החלפת הלוח לא באה בחשבון, אז להשיג מעבד Q9xxx מיד-שנייה תהיה כנראה האפשרות המשתלמת ביותר. לא הייתי קונה מעבד כזה חדש לאור מחיר.כמו כן, כמה מכונות וירטואליות אתה מתכוון להריץ במקביל?וערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית תוסיף לה את התשובת, השימושים והתקציב.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר היי תודה על התגובה המהירה.אני עומד להריץ server 2008 וירטואלי וכן עוד 2-3 מכונות.שידרגתי 8 גיגה זיכרון אני מאמין שזה יספיק לי.מצאתי בזאפ את שני המעבדים האלו בגרסת tray9400 ב860 שקלים9505 ב 1030 שקליםהשאלה היא עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי והם כדאיכבר להשקיע סכום קצת יותר גדול...תודה
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים ההבדל הוא בתדר, ועליו אתה יכול לפצות ב-OC. כמו כן למכונות וירטואליות בדרך כלל פחות חשוב התדר (כמה מאות מגה הרצים לכאן או לכאן).אבל כמו שציינתי, במחירים שלהם כחדשים המעבדים הללו ממש לא משתלמים, לדעתי עדיף לנסות להשיג יד שנייה, כי הסכום שכבר השקעת בזכרון (אם לא היה לך מלכתחילה 8GB) ואת זה שאתה מתכנן להשקיע במעבד, אתה כבר מתקרב למחירה של פלטפורמה חדשה שלמה (במחיר המעבד לדוגמה, ניתן לבנות פלטפורמת AMD מבוססת Athlon IIx4) מתקרב למחירה של פלטפורמה חדשה שלמה, אפילו של הדור החדש של Intel.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר אני מודע לעניין המחיר היקר שלהםהבעייה שעשיתי טעות לא מזמן והחלפתי לוח אם על בסיס המעבד הישן שלי. הלוח ממש חדש ואיכותי לא בא לי לוותר עליו ככה בקלותאני יודע שב-1000 שקל אני יכול לקנות לוח אם תומך + . Core i5 760 מערכת AMD לא באה בחשבון.עד כמה יש הבדל גדול בין Core i5 760 לQ9400?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אין הבדל גדול, בטח לשימושים שלך, וה-Core i5-750 שייך כבר לדור המעבדים הקודם.אני דיברתי על מעבד Core i5-2xxx.למה מערכת AMD לא באה בחשבון (סתם מעניין אותי לדעת)?אתה גם תמיד יכול למכור את המערכת שלך ובכסף שתקבל + ההשקעה שאתה מתכנן להשקיע במעבד לקנות כבר פלטפורמה חדשה יותר.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אתה לא תדע שיש לך AMD... וברצינות, זה רק מעבד. יד שנייה זו האופצייה הכי טובה, ראיתי מעבד Q9400 ב-480 ש"ח באתר יד2 ( : )
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים זה סתם חבל שאתה פוסל אפשרויות. כלומר, זכותך המלאה לדבוק במותג מסוים אבל אתה הוא הנפגע העיקרי מכך כי אתה מצמצם את היצע החומרה שאתה יכול לקנות וכך לבנות את המערכת הכי משתלמת לצרכים שלך. אני מתנצל מראש על כך שאני גולש לנושא הזה למרות שהוא לא נושא הדיון, אבל חשוב לי להגיד את זה. תחשוב על זה ככה. האם בכרטיסים גרפיים, זכרונות, עכבר, כונן קשיח וכו', האם גם שם אתה "נאמן" אך ורק למותג אחד או קונה את מה שמשתלם לך ביותר.מה שאמר Gil28 נכון לגמרי. זה מעבד. הוא יישב לך במערכת ויעשה בדיוק מה שעושה המעבד הנוכחי שלך. אז כך שאם את רוצה בעצתי, אני ממליץ תמיד לבדוק את מכלול האפשרויות במטרה לקבל את ההחלטה הצרכנית הכי נכונה ומשתלמת עבורך.בכל מקרה, זה באמת לא נושא הדיון (ואפילו לא רלוונטי כבר למקרה הנוכחי), מתנצל על שגלשתי אך באמת שהיה חשוב לי להגיד את הדברים הללו.Q9xxx בסדר גודל המחיר שציין Gil28 תהיה בהחלט קנייה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.