עבור לתוכן

אני כבר מיואש סופית-אין עבודה בעיר שלי

Featured Replies

פורסם

אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר).

חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?)

אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים.

באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.

פורסם

יש עבודה. מעסיקים פשוט לא רוצים עובד שמתגייס בקרוב. אל תגיד להם דברים כאלה, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

מטריקס-זה כאלה שעובדים מועדפת.

לב-מעסיק לא יבקש ממני את הטופס של התאריך גיוס שלי?

הסיפור הוא שבמקדנולדס פסלו אותי מעבודה שמה בגלל שאני מאופקים,והם מב'ש,ולא יכולתי לעבוד בקרים כי זה מה שהוא רצה בעצם אם אני גם ככה מאופקים.

מותר לו בכלל לבקש ממני את התאריך גיוס שהוא יראה את זה?,ומותר לו לפסול אותי בגלל המיקום הגיאוגראפי שלי?

פורסם

ישאלו אותך לכמה זמן אתה זמין , אתה תענה נניח שנה , לפעמים מטילים קנס אם אתה עובד פחות ממה שהתחייבת בהסכם ואז אתה נדפק .

פורסם

לא משנה*

פורסם

יש עבודות שאפשר לעשות מהבית דרך הטלפון או אינטרנט.

מה דעתך על שיחות אירוטיות ?

פורסם
  • מחבר

יש עבודות שאפשר לעשות מהבית דרך הטלפון או אינטרנט.

מה דעתך על שיחות אירוטיות ?

תביא לי את המיץ המצחיק ששתית ממנו בהזדמנות.

ישאלו אותך לכמה זמן אתה זמין , אתה תענה נניח שנה , לפעמים מטילים קנס אם אתה עובד פחות ממה שהתחייבת בהסכם ואז אתה נדפק .

שווה לקחת את הסיכון הזה בקיצור,ואם אני יעשה את עצמי שאני עובד על הפנים בכמה החודשים האחרונים?,נגיד לאחר לעבודה וכאלה שהם יפטרו אותי לבד ככה מצאתי פתרון לבעיה. :smile1:

פורסם

שיחות אירוטיות זאת לא עבודה קשה.

כל מה שצריך זה פיקסציה אירוטית להעמיד דברים על דיוקם.

ברגע שעלית על הרעיון ואתה נכנס לתוך עולם הדימויים אתה תוכל לחדור בהצלחה לשוק השיחות האירוטיות.

הסיבה שבחרתי להביא דווקא את הדוגמא של השיחות האירוטיות היא כדי שתבין שצריך לשמור על ראש פתוח כשאתה מחפש אפשרויות עבודה חדשות.

קבל את הרעיון שיש עוד אפשרויות שאתה לא מכיר, ושאפשר למצוא אותם אם תחפש באמת.

פורסם

יחסית לבחור ממש לפני גיוס, אתה די מפונק.

המעסיק לא ישקיע בך זמן בשביל חודשיים.

מלצרות תמיד נמצא כמו זבל, רק להתכופף ולהרים.

וזה בעצם מה שהרוב מוצאים לעשות.

תמצא בית קפה, אולם אירועים, או איזה מלון.

בשביל הרבה שעות, תחפש מלון גדול שיטחן לך ת'תחת.

אם אתה טוען שאתה מלצר על הפנים כי הפלת איזה כוס או צלחת, עזוב שטויות. כולם מפילים.

פורסם

מצחיק. לי יש מסעדה בירושלים ואנחנו תקופה ארוכה משוועים לעובדים ופשוט אין.

תנסה לבקר בכל מיני מסעדות, תמיד מחפשים מלצרים\עובדי מטבח\ניקיון.

אפשר גם לנקות חדרי מדרגות - לא עבודה קשה מדי, תעבור בכמה בניינים ותחפש את ועד הבית.

פורסם

למה שלא תעבוד בקייטרינג? או נקיון (לא רק נקיון בתים אלא גם נקיון במקומות עבודה ומקומות ציבוריים)?

פורסם

נקיון של מקומות ציבוריים מוצאים בחברות שמירה וניקיון אם אני לא טועה

פורסם

תקים כנופית פשע מקומית שמחלקת הגנה לעסקים בתמורה לבקבוקים שאפשר לקבל עליהם החזר.

אפשר לעשות מזה מיליונים.

פורסם

סתם שאלה לגבי עבודות... :)

אני בן 17 ומחפש עבודה לחופש ואני לא מוצא (איזור ירושלים), איזה סוג עבודות כדאי לחפש? יעסיקו נער בן 17 בכלל או שזה לא משתלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים