עבור לתוכן

עבודה בארצות הברית, האם זה נכון ? לימשהו באתר זה כבר קרה ?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם ?

פורסם

מה נכון? שיכולים להכניס אותך לכלא עד תום ההליכים נגדך ולהפוך אותך למסורב כניסה לארה"ב? ברור,ומי שלא יודע את זה הוא או מטומטם (הסרט הזה קצת נאיבי,כולם יודעים מה הסיכונים) או גדל במערה מנותק מהעולם.

עבודה בארה"ב בלי ויזת עבודה היא לא חוקית, הרבה ישראלים עושים את זה, גם הרבה חברים שלי. כמה מהם תפסו? אפס. כמה הם הרוויחו? הרבה כסף יחסית לארץ עבור אדם חסר ניסיון והשכלה. האם זה שווה? החלטה אישית של האדם, אין החלטות קלות, ויש רווח גדול אך גם סיכון. חשוב לציין שזו גם קריעת תחת מטורפת מבחינת שעות עבודה ודרישות (יעדי מכירה) וזה לא מתאים לכל אחד (צריך להיות בעל אופי מאוד אגרסיבי כדי להצליח במכירות ולא להיקרע נפשית). אם אתה רוצה,בהצלחה, אם לא, יש מספיק שיחליפו אותך.

פורסם

הכסף טוב אולי לעומת חלוקת עיתונים , אבל ממש לא היסטרי - אם אתה גר אצל ההורים , חוסך ועובד במשהוא שלא משלם מינימום - אתה תתקרב לזה.

זה לא מקדם אותך לשום מקום בחיים.

אתה חיי כמו פועל תאילנדי - אין לך זכויות ואתה חי בפחד מתמיד מרשויות ההגירה.

להבא - כנראה לא יתנו לך ויזה בקלות (אם לא תופסים אותך) או אי פעם (אם תופסי אותך)

הכלא שם הוא ממש לא סימפטי (מניסיון של חבר).

ותחשוב גם איך היית מרגיש אם היו באים ועובדים על אמא שלך שתיקנה זבל תמורת מאות שקלים או על חייל על הכסף שלו מהרגילה - כי זה סוג האוכלוסיה העיקרית שאתה מנסה להשפיע עליה - לפי זה בדיוק - אתה יכול לדעת אם זה מתאים לך.

אם אתה חיי את חייך בתור "אני חייב לעבוד ולדפוק את כולם כדי שאני לא יוצא פרייר" ו"אני תותח מכירות - מתאים לי למכור מכוניות משומשות כסוחר חאפר - העיקר קומבינות" - אז זה מתאים לך ותרוויח טוב.

רוב האנשים הנורמאלים שאני מכיר ממש סבלו בחלק העבודתי ומצפונית זה לא היה להם נעים.

בגיל הזה - אתה צריך לחשוב על לימודים ואיך לקדם את עצמך בחיים.

זה אולי בטווח הקצר יתן לך עוד נגיד 20-30 אלף על פני עבודה מהוגנת בארץ.

ליביו

פורסם

רוב האנשים הנורמאלים שאני מכיר ממש סבלו בחלק העבודתי ומצפונית זה לא היה להם נעים.

בגיל הזה - אתה צריך לחשוב על לימודים ואיך לקדם את עצמך בחיים.

זה אולי בטווח הקצר יתן לך עוד נגיד 20-30 אלף על פני עבודה מהוגנת בארץ.

אין לי ויכוח איתך, גם אני נגעל מצורת המכירה האגרסיבית והחסרונות שמנית הם אכן שרירים וקיימים, אבל להגיד שזה שווה ערך כספי לעבודה בארץ זוהי שטות. תראה לי עבודה בארץ שבה אדם ללא ניסיון או הכשרה ותואר ירוויח מעל 2000-3000 דולר לחודש (במקרה הרע)? גם הסכום ה"זעום" הזה שציינת יכול לממן כמעט 3/4 שנת לימודים בארץ (אוניברסיטאית). אם זה לא נראה לך הרבה,לא יודע מה. היתרון היחיד פה הוא הכסף,אף אחד לא מגיע בשביל החוויה.

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי עם זה נכון, לא אמרתי שאני הולך לעשות את זה, בטח אני גם יעשה את זהzastrel.gif

פורסם

קרה לחבר,קיבל סירוב ל-10 שנים(כבר עברו)."נתפס" במונטנה.

פורסם

fade:

א. הרבה אנשים באים בשביל כסף וחושבים שזה חוויה , זה לא ממש (וכל מי שכן ועשה טיול אחרי העבודה - שרף את רוב החסכון :) זה דווקא שווה את זה לדעתי )

ב. 2000 - 3000 דולר - צודק , אפילו 4000 אם אתה מוכן לקרוע את התחת ולמכור את סבתא שלך לחמאס תמורת פרוטה וזו תקופה לוהטת (והיא לא ממש כרגע).

א ב ל , בארץ - בגיל הזה אתה גר אצל ההורים , אוכל אצל ההורים ומגיע בקלות למקום עבודה.

מקסימום יוצא בשישי ושם 100 ש"ח על מסיבה.

בהצלחה לעשות אותו דבר שם.

כמו שאמרתי - אין לי ספק שזה יותר כסף מבארץ - פשוט לא בכ"כ הרבה כמו שחושבים.

בארץ אתה תרוויח פחות ותוציא פחות.

לגבי אנשים בלי תואר - והכשרה - כולם מתחילים איפושהוא , אבל בעוד פה תוכל לעשות את הזמן הזה ולהתקדם לאנשהוא - בא נגיד שעבודה בעגלות אתה לא תשים בקורות חיים.

בסופו של דבר - כל אחד יעשה כרצונו.

אני בחיים לא הייתי עובד בזבל הזה - וכן יש לי פחות הערכה כלפי אנשים שעשו את זה.

ליביו

פורסם

אחלה וידיאו. לא ברור אגב למה באמת השגרירות לא מגישה תובענות כלאה ואחרות לרשויות לגבי החברות האלה. גם אם הקיום שלהן עצמו הוא חוקי, ה-Practices שלהם לא-חוקיים באופן מובהק.

פורסם

תגידו בתכלס עכשיו יש דרך חוקית לישראלי לעבוד בארה"ב ולא במכירות ועגלות?

על הדרך, איך משיגים גרין קארד בחו"ל מישהו יודע? שמעתי אם עושים תואר שני או שלישי בכל מקצוע אז מקבלים גרין קארד אוטומטית שם...

פורסם

שמעת לא נכון.

בכל המקרים, לא משנה מי אתה ומה אתה, אתה מגיש בקשה לויזה המתאימה (תייר/עסקים/עבודה) לשגרירות, עובר את הראיון והגשת המסמכים, ומחכה לראות אם הנפיקו לך את הויזה המיוחלת.

בהחלט יש דרך חוקית לישראלי לעבוד בארה"ב- הוא מגיש בקשה לויזת עבודה.

פורסם

מה זה אומר בקשה לעבודה ויזת עבודה?

אתה יכול להוציא פה תואר או שניים, ולבקש ויזת עבודה בארה"ב?

זה אפשרי דבר כזה בכלל?

פורסם

בהחלט יש דרך חוקית לישראלי לעבוד בארה"ב- הוא מגיש בקשה לויזת עבודה.

אתה יכול לפרט בבקשה? אני יכול סתם להגיש בקשה לויזת עבודה בלי רקע של מקצוע או משהו ולהתחיל לעבוד בסופר או בוולמארט השכונתי תוך כדי שאני חי בשכירות?

זה לא הגיוני אחרת כל הישראלים היו מבקשים ויזת עבודה במקום דרך לא חוקית, כי הלא חוקי לא משתלם

פורסם

אתה יכול לבקש, אבל יסרבו לך.

היחידים שמקבלים ויזת עבודה בימינו לארה"ב הם אנשים שהחברות שהם עובדים בהם החליטו לעשות להם רילוקיישטן לארה"ב והחברה הצליחה לשכנע את הממשל בארה"ב שאתה חיוני לעבודה שלהם ושהם חייבים אותך ספציפית.

גרין קארד מקבלים בהגרלה שנערכת כל שנה.

שמעתי אם עושים תואר שני או שלישי בכל מקצוע אז מקבלים גרין קארד אוטומטית שם...

לדעתי אתה מתבלבל עם קנדה, ששם אתה יכול לקבל אזרחות אם המקצוע שלך נמצא ברשימת מקצועות מאושרים, דרך אגב - אם השגת את האזרחות בקנדה, אתה יכול לסוע לארה"ב ולעבוד שם.
פורסם

מה שמצחיק זה שבמודעה הפרסומית של האשכול הזה מפסרמות חברות של "עבודה חוקית בארהב"..

פורסם

דרך אגב - אם השגת את האזרחות בקנדה, אתה יכול לסוע לארה"ב ולעבוד שם.

אז אחרי תואר שני אני מבקש אזרחות בקנדה, מקבל ואז דרך האזרחות של קנדה מקבל אזרחות לארה"ב??? ככה זה עובד?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים