פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר אא ....... שכחתי תתשובה. תלוי מה מחפשים מה יותר כבד או קל כמו שכמה הזכירו כברשוב פעם: זה לא קשור אם המטבע המזוייף קל או כבד יותר.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים יש פתרון לזה אבל צריך יותר מ 3 שקילות.לכותב החידה, יש לך את הפתרון אני משאר, מהו?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים המטבע מזוייף. הזיוף הוא שהוא שונה במשקלו.ידוע שהוא שונה במישקלו נתון. הבעיה הוא אם נצטרך להסיק שהוא כבד יותר או קל יותר
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מה לא ברור?המטבע המזויף שונה במשקלו, לא ידוע האם הוא קל יותר או כבד יותר.אתה רק צריך למצוא את המטבע המזויף, לא צריך להגיד האם הוא קל יותר או כבד יותר (למרות שאני חושב שאם תמצא את המטבע המזויף אתה גם תדע האם הוא כבד יותר או קל יותר).
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אז יש לי שיטה (אבל צריכים להמר אם זה כבד יותר או קל יותר)1 שמים חצי מהכמות בכול צד כשהצד אם המטבע המזויף אובר לשלב הבא2 כנ"ל3 שמים מטבע לכול צד אם יש שוויון אז המטבע השלישי מזוייףנ.בהמזוייפים בדרך כלל קלים יותר (בגלל שמערבבים בדרך כלל אם חומר קל יותר עיניין טכני)
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים בלי נחושים ובלי הימורים. המזוייפת יכולה להיות קלה או כבדה לכן יש כמה תרחישים לפתרון החידה כמו התשובה שלי. שימו לב: מקווה שהבנתם. ( יש פרסים, נקודות משהו ?... )
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים התמונות יצאו "קצת" גדולות אבל לא נורא.בקצרה על התאוריה לפתירת החידה:יש לך 12 מטבעות כאשר אחת מהן היא או קלה מן השאר או כבדה מן השאר.לכן יש לקחת בחשבון של פתרון את כל התרחישים בין אם המטבע כבדה ובין אם היא כבדה.לדוגמא: כאשר שוקלים 2 קבוצות שבהן יש מטבע מזוייפת כף אחת עולה וכף אחת יורדת לכן יכל להיות שהמטבע המזוייפת כבדהונמצאת בכף התחתונה או ייתכן שהמטבע המזוייפת קלה ונמצאת בכף העליונה.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים התמונות יצאו "קצת" גדולות אבל לא נורא.בקצרה על התאוריה לפתירת החידה:יש לך 12 מטבעות כאשר אחת מהן היא או קלה מן השאר או כבדה מן השאר.לכן יש לקחת בחשבון של פתרון את כל התרחישים בין אם המטבע כבדה ובין אם היא כבדה.לדוגמא: כאשר שוקלים 2 קבוצות שבהן יש מטבע מזוייפת כף אחת עולה וכף אחת יורדת לכן יכל להיות שהמטבע המזוייפת כבדהונמצאת בכף התחתונה או ייתכן שהמטבע המזוייפת קלה ונמצאת בכף העליונה.בדרך כלל המצויפת קלה כי בדרך כלל מערבבים אותה אם חומר זול שהוא כמעט תמיד קל יותר מהחומר היקר (החומר הנפוץ ביותר ביקום הוא מימן)
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים לא קשור. זה לא קשור לחידה.אתה לא יודע אם היא קלה או כבדה ולכן אתה לא יכל להניח כלום. אם שמו כספית בתוך המטבע והיא כבדה ?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים lolאני מקווה שאתם בודקים את התושבה ומבינים אותה לעומק ולא רק מניחים שזה נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.