פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים שלום לכולםיש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIGאפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIGבדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים פשוט תעשה SEARCH לקובץ...תלוי ב OS שיש לך - הוא מופיע במספר מקומות וספריות מקבילות...זהו בעצם...MEKנ.ב. אם אתה לא מוצא אותו - תוודא שאפשרת בצפייה בספריות - גם ספריות מוחבאות... - אחרת ה SEARCH יפסח על כל מה שהוא HIDDEN...
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים איזה WINDOWS יש לך?בWIN2000 הקובץ לא קיים. צריך להעתיק אותו ממערכת הפעלה אחרת.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה יש לי מערכת הפעלה של XP האם מישהוא יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ הזה האם הוא מתאים לכל מערכות ההפעלה
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים תעתיק את הקובץ ממערכת הפעלה אחרת (הקובץ אמור להיות אצלך גם ככה אבל אם אתה אומר שהוא לא קיים...)פשוט תבקש מחבר שישלח לך את הקובץהקובץ צריך להיות בתיקיה הבאה:c:\windows\pchealth\helpctr\binariesאם המיקום של התקנת WINDOWS שונה אז תשנה בהתאם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.