עבור לתוכן

יש לי מעבד שעובר 50 מעלות וכרטיס שעובר 70. האם תקין?

Featured Replies

פורסם

אם יש לך את הכלים, הידע והזמן, הייתי "גורם למאוורר 120 קידמי לשבת שם, מודינג זה לא טאבו :xyxthumbs:

אם לא מודינג, אני מצטרף לדעה

מאוורר אפשרי להתקין..איזה גודל ? תראה לפי המארז..תמדוד את המרווח של החורים..אני מהמר על 80מ"מ אולי 92מ"מ לא יותר..

תבדוק את זה ואז תחליט..אני אישית הייתי מחליף מארז...אבל זה שיקולים שלך..מבחינת תקציב וכו..

• תגובות 91
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אחי... :'(

אני גם לאט לאט נוכח לראות שכל מודיפיקציה אופטימלית שנעשה פה במארז הזה - זה עדיין לא יהיה מספיק טוב.

אני מודה שלא חשבתי לעומק לגבי איוורור כשקניתי את המחשב, תקציבית אולי זה לא כ"כ נוח לי כרגע אבל נראה שאין ברירה.

השאלה שלי היא כזאת:

הרי קניתי לוח מיקרו ATX למארז הזה, האם הוא יישב טוב על כל מארז אחר?

פורסם

הוא יתאים לכל מארז ATX..לגבי המלצה יש לך את הפורום המתאים למארזים :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין למה להחליף את כל המארז תקנה מאורר למעבד katana 3 במקום הסטוק , לגביי הכרטיס מסך שאתה משחק במחשב הוא עושה בעיות אם כן תממש אחריות ושיפתרו לך את הבעיה סהכ 79 מעלות במאמץ occt gpu זה סביר בהחלט ... בגלל זה להחליף את כל המארז זה מיותר...

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך רועי, עדיין לא החלטתי לקנות מארז אחר.

בשל שיקולים תקציביים, אני אנסה בכל זאת לעשות אופטימיזציות למארז הזה.

אבל אחת הבעיות במארז למשל, היא שלא כל גוף קירור נכנס פה.

הגובה המירבי עד לדלת הוא פחות מ14 ס"מ...

אני צריך גוף קירור איכותי וחזק, ובטח ובטח ש-Katana 3 לא נכנס פה.

פורסם

להכניס קירור טוב במארז בלי סירקולציה מינימלית יגביל ויגרע מהיכולת של הקירור..

מה גם שאת החיסכון שהוא עושה בקירור הוא יכול לרכוש מארז נורמלי..ואז הוא לא יזדקק לקירור..

בכל מקרה..זאת הבחירה הנכונה לדעתי..הוא כמובן מוזמן לבחור מה שנראה לו..

פורסם
  • מחבר

אל דאגה עידן, אני לא מתכוון לקנות גוף קירור עד שאני לא פותר את בעיית המאוורר הקדמי בהמלצתך.

תגיד, אם אני מרים את הכבלים מקדימה (איפה שאמור להיות המאוורר) ומבריג אותם כמה ס"מ למעלה, הלחצנים של המארז מבחוץ כבר לא ילחצו על המתגים....

יש לך מושג איך אני עוקף את זה?

פורסם

אתה לא צריך להתסבך..למארז יש מקום למאוורר קידמי..פשוט תפרק את הפאנל ותראה אם יש מקום שם..אם לא אז ההתקנה מתבצעת מתוך המארז..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אחרי בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שאפשר להתקין את המאוורר רק מבפנים.

אני מצרף כאן 2 תמונות.

האם ניתן להניח בצורה כזאת את המאוורר? פשוט עומד על רצפת המארז?

כמובן עם הדבקה כלשהי מתחת, אך האם זה יציב ללא שום הברגה?

(אני שואל כי לא ניתן להבריג גם מבפנים בגלל החוטים)

[attachment deleted by admin]

פורסם

שים מאוורר גדול יותר. כמו שהצעתי, לא נורא אם חלק מהכבלים יהיו מאחורי המאוורר מתוחים הצידה.

עדיף להשתמש בברגים, אפילו עם אום מאחורה. אופצייה נוחה יותר היא להשתמש בחוט ברזל, להשחיל דרך החורים ולהדק עם פלייר.

פורסם
  • מחבר

חוטי ברזל.... גאוני!

כבר מחר אתקין שם 120mm ואבדוק שוב טמפ'.

RPM / CFM מינימלי מומלץ למאוורר?

פורסם

את כל הכבלים מהפאנל הקידמי תאסוף ביחד, ותנעל אותם מתוחים עם אזיקון על החור השמאלי התחתון ביותר מבין כל חורי האיורור שבקדמת המארז בחלק הפנימי.

כעת תוכל לשים מאוורר 12 ס"מ קידמי, מומלץ לא להניח את המאוורר כפי שעשית, תזוזה קלה של המחשב תגרום לו לזוז או ליפול והוא יכול לגרום לנזק לכבלים או כל חלק אחר. או שתדביק אותו לריצפת המארז עם דבק דו"צ או שתחבר אותו לחורים בפח הקידמי עם ברגים ארוכים (מכיוון שהכבלים והבית פלסטיק של כפתורי ההדלקה לא תוכל להצמיד לפח) או כל אילתור אחר.

עוד המלצה, נסה לחבר את הדיסק הקשיח בצורה הפוכה, כך שכל הכבלים יהיו בכיוון הדלת הימנית של המארז.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קניתי Scythe SlipStream120 1200RPM.

חיברתי בחלק הפנימי של המארז ע"י חוטי ברזל (צירפתי תמונות), לא יצא הכי סימטרי אבל זה תפוס די טוב..

חיברתי את המאוור ללוח אבל הוא לא עובד - צריך להגדיר משהו בBIOS ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל תעיף את הכבלים שם הצידה.

לאיזה פינים בלוח חיברת אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים