עבור לתוכן

מה יותר כדאי נגן MP3 256 מגה או minidisc?

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי

אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף

עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה?

והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון?

ו

פורסם

לדעתי עדיף מינידיסק כי עם נגן פלאש אתה מוגבל בכמות השירים שאתה יכול לקחת איתך בעוד שבמיני דיסק אתה יכול לקחת איתך כמה דיסקים שתרצה.

אם הקטע הזה לא מפריע לך ואתה מסתפק ב 256 מגה של שירים ומוכן כל פעם להקליט אחרי אז עדיף נגן פלאש כי הוא קטן יותר , קל יותר ונראה לי שיותר חסכוני בסוללות.

בדיסק של מינידיסק יש כ 74-80 דקות נגינה במהירות רגילה או כ-160 במהירות כפולה או כ-320 דקות הדחיסה הכי גבוהה שפוגעת באיכות.

ואפשר להקליט על אותו הדיסק שוב ושוב.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי אולי על איזה מינידיסק עד 1000 שלא אוכל סוללות.. כאילו שיספיק לפחות עד 8 שעות (או לא משנה כמה)

ואם מסך או בלי מסך זה לא משנה

ד"א תודה על הכל עד כה

פורסם

המיני דיסקים של סוני מחזיקים קרוב ל40 שעות על בטרית AA אחת....

פורסם

קניתי לא מזמן את הSony MZ-NF610 ואני מאוד מרוצה ממנו. נכנס במחיר שקבעת (1090 ש"ח, חפש חנויות זולות בZap). כולל NetMD (יכולת להכניס שירים בחיבור USB), שלט LCD יפהפה, ו.. רדיו (על השלט)! לדעתי הMiniDisc הכי טוב ללא קשר למחירו הזול (ישנם מינידסקים גם ב2300 ש"ח..). מגיעה גם עם נרתיק יפה, לי הייתה בעייה קלה בהתקנת הדרריברים, אך אני מאמין שזאת בעייה אינדיבידואלית, רק במחשב שלי. בקיצור, מומלץ.

Have Fun,

.HaCoL

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.. אז ניראה לי שאני ילך עליו

אם אף אחד לא יגיד משהו אחר

פורסם

לך אך ורק על מינידיסק - הוא עדיף בהרבה , אם תחפש טוב תוכל למצוא גם ב 750 900 ש"ח , לך על הדגמים החדשים של סוני שמסתימים ב 10 , הכי הרבה לך על הישנים טיפה יותר שמסתימם ב 05 , באמת שאין לך מה להתלבט וכמו שאמרו הם מחזיקים המון המון שעות על סוללה רגילה , לא קופצים ותוכל להכניס 160 דקות באיכות טובה לדיסק בודד שעולה כמה שקלים.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה

אז ניראה לי שאני הולך על הגירסא שHACOL אמר

Sony MZ-NF610

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה

מצאתי עכשיו מינידיסק של סוני יד שניה דגם MZR-900 האם הוא טוב?

או שעדיף את הMZR 610?

פורסם

על mini-disc אפשר לצרוב על אותו דיסק כמה פעמים ?

זה חל גם על מיני-דיסקים אחרים שאני קונה , Blank minidic , אז הם למעשה rewriteable ? .

פורסם

כולם REWRITEABLE

פורסם

מעולה , תגידו , מצטער שאני מתפרץ לדיון , אבל מישהו פה יכול לתת חוות דעת על

SONY MZ-NE410 ?

עולה רק 100 דולר , ואני לא מוצא בגוגל כתבה מקצועית ....

פורסם

שאלה אחרונה

מצאתי עכשיו מינידיסק של סוני יד שניה דגם MZR-900 האם הוא טוב?

או שעדיף את הMZR 610?

MZR 900 אחלה מיני דיסק רק אין לו את האופצייה להקלטה דרך USB מה שיאריך את זמן ההקלטה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים