פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחבר המורה להיסטוריה יכול להיות דמות מעניינת.המנהיג של הכנופיית פשע פוסט אפוקליפטית יכול להיות דמות מעניינת.הקולונל יכול להיות דמות מעניינת.כרגע יש תמונה מאוד מוגבלת של מה שקורה והולך לקרות.כמו גם של השחקנים והתפקידים שהם משחקים.אני שומר על ראש פתוח.בלי ציפיות גבוהות.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים לפי מה שאתם מתארים נישמע התחלה צולעת שחבל לי להשקיע בסדרה הזאת גם ככה אני בפרק הסיום של THE X FILE שהשלוש עונות אחרונות שלה מסריחות ועוד היה סדרת ספינוף שצפיתי בה ככה שאין לי כוח למשהו כבד כרגע ויש לי עוד ליצפות בסרט השני שנחשב גרוע ניראה לי אחרי הסבל אני ישלים את "צוות לעניין" פשוט כי זה קליל לאיכול למרות שחוזר על עצמו ואז ניראה במה לצפות
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים יש גם את FlashForward שעכשיו גיליתי שגם אותה ביטלו, לא שזה כבר מפתיע. מעניין שאת Breaking Bad עדיין לא ביטלו.אני באמת שלא מבין את זה. כאילו התוכניות ראליטי המזדיינות האלו נמשכות בלי סוף וסדרות טובות מבטלים.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים יש גם את FlashForward שעכשיו גיליתי שגם אותה ביטלו, לא שזה כבר מפתיע. אני עדיין ממליץ לך לראות...
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים ככה זה כשהיוצרים רוצים לחלוב עוד קצת ועוד קצת את פרת המזומנים. את "אבודים" היו צריכים לסגור אחרי 2-3 עונות. במקום זה סחטו אותה עד שלא יכלו יותר ואפילו לא סגרו את החורים. ב"גיבורים" כבר מהפרק הראשון לא היה ברור מי נגד מי, וזה רק החמיר. את "נמלטים" היו צריכים לסגור אחרי העונה הראשונה והמצוינת. במקום זה גררו אותה לרמות מבישות. תוסיף לרשימה את דקסטר שהפסיקה לרתק בעונה השלישית.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים לא ראיתי את דקסטר, אז לא יכול לחוות דעה.אבל ממה שאני שומע הצופים דווקא מרוצים.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מעניין שאת Breaking Bad עדיין לא ביטלו. ממממ אולי כי זו הסידרה הכי החזקה של AMC?
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מה קשור? היא טובה אז חייבים לבטל אותה זה החוק...זה קשור כי זה למה גם NBC לא בטלים את המשרד.SHOWTIME לא מבטלים את WEEDS ודקסטר.CW לא מבטלים סמולוייל(איך שרושמים את זה) ועל טבעי.ועוד הרבה דוגמאות...
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים לא ראיתי את דקסטר, אז לא יכול לחוות דעה.אבל ממה שאני שומע הצופים דווקא מרוצים. אין להם טעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.