פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים שלום !אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים אם אני לא טועה ההבדל בין ה\BULK לZS זה תמיכה ב7.1 ספק אם אתה צריך...אני חושב שהBULK הוא הקניה הטובה ביותר.הפורטיסימו מצויין אבל פחות טוב מהאודיגי.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר הפורטיסימו מצויין אבל פחות טוב מהאודיגי.ההבדל בין הכרטיסים יהיה משמעותי ? כאילו , אני ארגיש את ההבדל בין האודיגי לבין הפורטיסימו?
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים תלוי בשמיעה שלך, הכי כדאי לך לחפש איפה אתה יכול לשמוע אותם. ותחפש קצת ביקורות מחו"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.