עבור לתוכן

I7 2600K 4.8ghz יציב והמחשב נתקע לפעמים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני?לא ידעתי.....אז מה אני צריך לעשות עכשיו?

פורסם

תעשה בדיקה עם OCCT.

פורסם
  • מחבר

לכמה זמן?

פורסם

לפחות שעתיים. עדיף לכמה שיותר זמן כדי להיות בטוחים (אם אפשר שיעבוד כל הלילה)

פורסם
  • מחבר

עשיתי BECHMARK ל SSD שלי והתוצאות הם:

והתוצאה

4qqwqt.png

היא טובה?

פורסם

אתה גולש בפירפוקס? יכול להישמע מוזר אבל אולי זה בגלל FIREFOX גם לי זה קרה בזמן גלישה עם פירפוקס גם כשהייתי בלי OC ובלי שום משחק ברקע גם לחבר שלי זה קרה וגם לו לא היה OC וגם קראתי תגובות של אנשים אחרים שיש להם את הבעיה הזאת תשמש בCHROME או משהו אחר ותבקוד אם זה עדיין נתקע.

המנורות במקלדת של הNUMLOCK\קאפסלוק דולקות אחרי שהמחשב נתקע? אם לא אז זה בגלל הOC הבקר של הUSB הרבה פעמים לא יציב בOC עם יש לך מקלדת עם החיבור הישן ולא USB אז זה לא משנה וכנראה זה בגלל הפירפוקס

פורסם
  • מחבר

חחח מה אתה רציני...?אני כן משתמש בפיירפוקס

פורסם

בחיים אל תעשה Defrag לכונן SSD, זה פשוט יגרום לאורך החיים שלו להתקצר משמעותית.

jclarkk - מדוע אסור לעשות Defrag לכונן SSF ?

הרי אין לו חלקים מכנים וכו', אך מדוע שתוחלת החיים שלו תתקצר ועוד באופן משמעותי ?

פורסם

חחח מה אתה רציני...?אני כן משתמש בפיירפוקס

כן אני רציני נשמעה מפגר אבל לי גם הייתה בעיה כזאת עברתי לCHROME והבעיה נפתרה וככה גם לחבר שלי

פורסם

זו בעיה שגם אני נתקלתי בה עם המעבר מ FF גרסה 3 לגרסה 4.

עם השדרוג, נוספה תוכנית שרצה ברקע Plugin-Container.exe הזוללת משאבי זיכרון באופן מטורף ולא מוסבר.

היו לי גם תופעות של תקיעות קצרות או ארוכות שבבוודאות לא חזרו כש FF היה כבוי,

או לפעמים כשכיביתי ידנית את Plugin-Container.exe.

אני מאוד מקווה שבגרסה 5 המצב יהיה טוב יותר.

פורסם

jclarkk - מדוע אסור לעשות Defrag לכונן SSF ?

הרי אין לו חלקים מכנים וכו', אך מדוע שתוחלת החיים שלו תתקצר ועוד באופן משמעותי ?

על זכרונות מסוג NAND יש תוחלת חיים מסויימת של כתיבה כאשר אתה מבצע פעולה של Defrag מעורב בזה המון כתיבה לכן תוחלת החיים מתקצרת.

פורסם

זו בעיה שגם אני נתקלתי בה עם המעבר מ FF גרסה 3 לגרסה 4.

עם השדרוג, נוספה תוכנית שרצה ברקע Plugin-Container.exe הזוללת משאבי זיכרון באופן מטורף ולא מוסבר.

היו לי גם תופעות של תקיעות קצרות או ארוכות שבבוודאות לא חזרו כש FF היה כבוי,

או לפעמים כשכיביתי ידנית את Plugin-Container.exe.

אני מאוד מקווה שבגרסה 5 המצב יהיה טוב יותר.

אצלי הבעייה הייתה בFIREFOX 3 וב 4 אגב אחרי פירמות הבעייה נפתרה אבל חזרה שוב אחרי מספר חודשים

פורסם

אם כך יכול להיות שזו בעיה של תוספים Plug In-ים מסויימים שתוקעים את FF ואת המחשב כולו.

שכחתי לציין שגם כיביתי/Disable כמה Plug In-ים ומאז הפעולות הנ"ל המצב התייצב.

CHROME אינו תומך בהרבה תוספים/הרחבות, לכן הוא זריז יותר (ומוגבל בפונקציונליות לעומת FF).

פורסם

אגב, לפי הבנצ'מרק שלך אתה משתמש במנהל ההתקן המובנה של Win 7 לAHCI (מה שאומר שלא התקנת מנהל התקן לערכת השבבים).

תתקין את ה INF UPDATE של אינטל, תאתחל ותריץ את הבדיקה שוב. כדאי לנסות גם עם הRST של אינטל (הכל באתר של אינטל, http://downloadcenter.intel.com).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים