עבור לתוכן

mugen 2 מרעיש.

Featured Replies

פורסם

קניתי 2500k + mugen 2 ועשיתי לו OC ל4.3, כרגע אני לא זקוק לכוח עיבוד שכזה לכן ביטלתי את הOC.

עכשיו המארז שלי מרעיש נורא, אפילו עם אוזניות ניתן לשמוע חלק מהרעש, העניין זה שאני פותח אותו והכל מסתובב חלק ואין רעש של משהו דפוק, פשוט רעש עמום אך חזק ואני חושד שהוא יוצא מהmugen 2, הבנתי שבתפעול נכון הmugen 2 יכול להיות שקט במיוחד אז נכנסתי להגדרות בביוס (לוח אם p67 ud3 b3 של gigabyte) ושמתי בהגדרות על PWG ובהגדרות של המאוורר מעבד על silent שזה שינה את הערך שם ל1.0 במקום 1.7 בPWG.

העניין זה שאני עדיין שומע את הרעש המציק, האם יכול להיות שזה המארז? יש לי lancool k56 שבאופן כללי אני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי טוב שומר על טמפרטורות נמוכות אבל הרעש באמת חזק מעבר לרמה של 7/10.

פורסם

תנסה לעצור מאווררים, ולראות מאיפה מגיע הרעש.

פורסם

קשה לי להאמין שזה הMUGEN 2..אבל אין לך הרבה דרכים לבדוק את זה..

פתח את המארז..תנתק מאוורר מאוורר ותראה מה הגורם לרעש..

פורסם
  • מחבר

האם זה יהיה בטוח לעצור את המאורר בעזרת חפץ כלשהו? לנתק כל אחד מהמאווררים זה סיפור מהתחת, במיוחד את המוגן 2.

פורסם

כשבדקתי את הקירור המדובר על הלוח שלי, ללא מארז+כרטיס מסך פסיבי(ענתיק) לבדיקות, לא הצלחתי כמעט לשמוע אותו

במארז יש רעשים הרבה יותר משמעותיים ממנו - דיסקים קשיחים, מאווררים אחרים וכו'

תבדוק:

*שהאפשרות הSMART FAN מאופשרת בביוס(כדי שהמאוורר לא יעבוד ל 100% מהמהירותצ באופן קבוע.

*אין כבל/חוט שנוגע באחד המאווררים

*שהמארז עומד יציב ולא מתנדנד עקב גורם מפריע בריצפה או כל דבר אחר שעליו נמצא המחשב

כדי לעצור רגעית את המאוורר אפשר פשוט ללחוץ בעדינות על אמצע המאוורר לכמה שניות ולראות אם הרעש נפסק - וכך לאתר את המקור(בהנחה שמדובר על מאוורר כלשהו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים