פורסם 2011 ביוני 2114 שנים שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד:מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש.כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9).למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ביש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים האמת שגם לי זה קורה מדיי פעם...לא מצאתי תשובה למה אבל הבנתי שזה קורה לעוד כמה אנשים שאני מכיר..
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים אולי זה seagate מהסדרה התקולה - אם כן אז יש עידכון קושחה באתר היצרןאפשר לבדוק באתר של SEAGATE לפי המספר הסידורי של הדיסק אם הוא דורש עידכון קושחהבמידה ואתה מעדכן קושחה לדיסק הקשיח אז לפני זה לגבות את כל התוכן שלו
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים מחבר זה בהחלט סיגייט מהסידרה התקולה. הם בעצמם (שלחתי לאירופה, שזה היה טיפשי, אבל זה לא קשור) תיקנו אותו. בכל מקרה, אין קשר בין התקלה ההיא לבין זה שהלוח לא מזהה את הכונן. (ואז אחרי ניתוק וחיבור של הכבל - כן)
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים זה לא קשור לסיגייטלי למשל יש כונן 1 של WD במחשב שעושה לי את התופעה הזאתולחבר שגם לו יש את התופעה הזאת יש דיסק של היטצ'ייש לי הרגשה שזה קשור איך שהוא ללוחלי יש לוח של p35-ds3l של גיגהבייטולחבר יש לוח עם צי'פסט של P45אבל גם בחפוש באינטרנט וחפירה בנושא לא מצאנו תשובה ברורה
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחבר זה לא קשור ל HD בוודאות. ניסית לשלוח מייל ל GB? אין לי כוח לבדוק מה ה SERIAL של הלוח בשביל לשלוח להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.