עבור לתוכן

שיבוט סיני של IPHONE

Featured Replies

פורסם

היי

קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה.

תודה.

פורסם

מכיוון שהמכשיר שברשותך הוא dual sim, תבדוק שלא הכנסת את הסים שלך לסלוט המשני.

במידה וכן הכנסת את הכרטיס למקום הנכון שלו, ההודעה הזאת על המסך מתייחסת לסים השני שאתה יכול לעבוד איתו, תבדוק בהגדרות אם אתה יכול לבחור בלא להציג את ההודעה.

לגבי הרשת האלחוטית, הייתי ממליץ לבטל את האבטחה ברשת האלחוטית בבית לצורך בדיקה בלבד, ולראות אם הוא מתחבר או לא.

במידה וגם לא, נסה לעבוד מול רשת אלחוטית אחרת, תוודא שהוא כן מתחבר לאנשהו.

במידה והוא כן יעבוד לך עם הרשת של הבית בלי אבטחה, כאן כבר תהיה בעיה של יכולת המכשיר לעבוד עם רשתות מוצפנות או מאובטחות.

פורסם

או שכמו שנרמז מההודעה שלו, יתכן ומופעל סינון כתובות MAC בתור אמצעי אבטחה נוסף.

פורסם
  • מחבר

שלום

תודה לכם על התגובות, אבל, כפי שציינתי, כל התחום הזה אינו מוכר לי כך שאם תוכלו להיות טיפה יותר ספציפיים, זה עשוי מאד לעזור.

לגבי הרשת האלחוטית - הטלפון מזהה את הרשת הביתית, היא מופיעה על המסך אבל לא מתחברת אליה. נקודה נוספת - הרשת אינה מאובטחת.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים