עבור לתוכן

המלצה למחליף ל-Dell 2007WFP - גדול יותר ועד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול.

לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל.

מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD

הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה ;)

באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]

פורסם

אין בתקציב משהו טוב יותר מ-U2311H שעולה קצת פחות מ-1000 ש"ח.

אני לא יודע אם מישהו יקנה מסך 20 מיד שנייה.

פורסם
  • מחבר

המסך שאתה מציע הוא באותה רמה של ה-Dell 2007WFP [שבזמנו נחשב למסך איכותי מאוד]?

ומה עם הדגם של ה-24 [ U2410]? שווה את ההפרש הגדול במחיר?

פורסם

השאלה היא אם לך שווה להוציא מעל 1000 ש"ח על אינץ'. ה-2007 מעט איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים. האם אתה גרפיקאי? לאיזה שימוש המסך?

אם אתה לא גרפיקאי אז ה-2311 יהיה מעולה. הוא איכותי מאוד עם פאנל IPS ואם ארגונומיה מלאה.

פורסם

אין בתקציב משהו טוב יותר מ-U2311H שעולה קצת פחות מ-1000 ש"ח.

בהיבט איכות נטו, ה2209WA כנראה עדיף במעט, לפחות על כך מסכימים הרוב. כמובן, החסרון הבולט של ה2209WA הוא שביחס ל2007WFP מדובר בשדרוג של הגודל בלבד, הרזולוציה נשארת אותה רזולוציה, כלומר לא מקבלים שטח עבודה גדול יותר.

פורסם

גם אני באותו המצב של dovcעם מסך 2007WFP מתיישן ובלי הרבה ברירות למה להחליף אותו בסכום סביר.

ההמלצה שלי: במקום להחליף, תוסיף! (נניח את הU2311H)

ראיתי אצל חבר שלי שהוא עובד עכשיו עם 2 מסכים, אחד מוטה על הצד (לגלישה) ואחד רגיל וזה נראה ממש יעיל וכייף לעבוד כך (כל עוד לא חסר לך מקום על השולחן) !

פורסם

אם לקנות מסך אחד - U2410 יהיה שדרוג מצויין באותה רמה וכמעט במחיר.

ה-U2311 זול בהרבה ולא נופל ממנו באופן משמעותי למרות הפאנל שעל הנייר נחות ומוגבל יותר.

אני מסכים בהחלא שכדאי להוסיף במקום להחליף - זה שדרוג אולי הכי משמעותי אם אתה עובד שעות מול המסך.

אז היייתי ממליץ על מסך עם רזולוציה אנכית זהה (1050) כי זה מאוד מייעל את העבודה. גם גודל פיזי דומה עוזר.

פורסם
  • מחבר

הרעיון של להוסיף מסך במקום להחליף בהחלט נשמע מענין [כך אוכל גם ללכת על ה-2209WA כהמלצת QttP, וגם לקבל שטח עבודה גדול יותר].

לא בטוח שמבחינת מקום זה אקטואלי. צריך לבדוק את זה.

השאלה היא האם יכול להיות שבמקרה כזה יהיו הבדלי צבעים משמעותיים בין המסך החדש לישן? משהו שיכול לעצבן.

לגבי ה-U2410: אני מבין מעיון באשכולות נוספים, שהוא עדיף אך לא ברור שהוא מצדיק את פער המחירים. זה נכון?

פורסם

בד"כ אפשר להתגבר על הבדלי הצבעים באמצעות משחק עם ערכי הRGB של אחד המסכים כדי להתאימו לשני.

פורסם

לי יש בבית 2007WFP ו-2209WA ולדעתי ה-2007WFP (פנאל PVA) בעל איכות תמונה וזוויות צפיה יותר טובים לפחות באופן סובייקטיבי. אגב, שניהם עברו כיול.

פורסם

יש לך WFP עם PVA? למיטב זכרוני הם היו נדירים ביותר, אם בכלל. המספר הסידורי נגמר בS?

פורסם

אני בדקתי כשקיבלתי אותו, אני זוכר שזה לא היה ה-IPS. אני אבדוק שוב כשאגיע הביתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים