עבור לתוכן

רכשתי את SOLO6C וצריך עצה

Featured Replies

פורסם

הם בנויים היטב. המחיר שקיבלתי היה מכיוון שקניתי גם את ה L7 ביחד. קיבלתי מחיר מצוין.

האורך פחות משנה.

ice2k,

קודם כל, אם בלבלתי וזה לא אייל, אז מהו? ;)

וכן הם אכן סביב ה 70 ס"מ. זה בדיוק מה שיפה במקום - אמרתי שאני מגיע בשעה X לקחת את הסטנדים וה L7. בוא במקום הוא הכין לי את הסטנדים וחתך לי אותם ממש Custom לגובה הרצוי. 60 ס"מ היה נמוך מדי ולכן הלכנו על 70.

הבסיס עצמו עשוי עץ והרגליות עצמם אלומניום.

בנוגע לתמונה שלך.. אני דווקא לא מוצא אותם מינימליסטים, זה נראה יוקרתי "מידי" - בטח לא משהו שישתלב בחדר שלי. אבל זו הדעה שלי לפחות, במקרה שלי.

מה שכן אני לא יודע עד כמה זכוכית היא אידיאלית בתור מעמד.. ויברציות וכו'. בכלל אתה בטוח שזה סטנד שתוכנן Sound-wise ולא איזה משהו מדבקה שפשוט אולי נראה טוב?

פורסם

אייס, קרא את הודעתי כאן וזו שלאחריה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446603.msg3825966#msg3825966

האטקאמה מגיע כאמור עם פדים מג'ל, שנראה על הנייר כפתרון הטוב ביותר לתיווך בין הרמקול לסטנד (ספייקים הורסים את גימור העץ בסופו של דבר בשל תזוזות לאורך השנים ואפילו מדבקות ריפוד למיניהן לא עוזרות בכך. הנחת הרמקול סתם כך על הסטנד גם היא לא אידאלית).

בדוק זאת לעומק (במובן של חיפוש באינטרנט, בלית ברירה, או אולי בפרסום אשכול בפורום אודיו אחר) מול היבואן החדש שלהם, אודיו קונספט: http://www.audio-concept.co.il/mutagim.asp?catid=50. נדמה לי שהמחיר כעת נמוך יותר מהמצוטט בהודעתי הישנה, אבל אני לא בטוח.

ברשת ראיתי שני מקומות שמוכרים ב-830 ש"ח, שזה יותר מכפול מבבריטניה, חלק בשל חמדנות היבואן וחלק בשל המשקל יחסית לעלות המוצר (שלא תטעה, זה באמת מיובא ישירות מהאי הבריטי). בדוק מולם את המחיר העדכני. אם המחיר נורמלי ואתה מזמין, אז דע כי הסטנד מגיע במגוון של גבהים, הנמכרים כולם באותו המחיר (בבריטניה). כמו כן ודא שאתה מקבל את הגרסא האחרונה של המוצר, היא ה-Nexus i.

פורסם

ניראה זהה לגמרי לאומגה ואני לא רואה סיבה לשלם יותר מפי 2.5 על הסטנדים האלו.

האטקאמה מגיע כאמור עם פדים מג'ל, שנראה על הנייר כפתרון הטוב ביותר לתיווך בין הרמקול לסטנד (ספייקים הורסים את גימור העץ בסופו של דבר בשל תזוזות לאורך השנים ואפילו מדבקות ריפוד למיניהן לא עוזרות בכך. הנחת הרמקול סתם כך על הסטנד גם היא לא אידאלית).

אם דיברת על האומגה אז דע לך שהוא מגיע עם ספייקים לרצפה (אפשר גם בלי) ועם פדים רכים לרמקול עצמו.

פורסם

אם האומגה זול משמעותית, בהחלט בדוק אותו מקרוב. כפי שכתבתי, לייצר סטנד טוב אינו דבר מורכב.

באשר לפדים, האם אתה מתכוון למעין רפידות שיכולות להידבק לרמקול? אלו בסה"כ נועדו לרכך את המגע של הרמקול עם הספייקים של הסטנד. אם תניח את הרמקול על הסטנד עם רפידות כאלו אך ללא ספייקים, זה כאילו הנחת אותו ללא שום דבר. אבל, אם הפדים האלו להם התכוונת הם באמת בסגנון פד הג'ל של אטאקמה, זה פלוס גדול.

פורסם

המחיר של הסטנדים בסביבותה 300 כמו שצוין.

אלו לא רפידות שנדבקות לרמקול כדי שלא יזוז, אלו חתיכות גומי רך מבפנים אבל קשיח מבחוץ שמחוברות לסטנד עצמו ועליהן יושב הרמקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים