עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה בהפעלת משחקים ... ! תעזרו לי PLZ

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ...

אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים ..

פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפיקה נתקעת והמחשב עדדיין פועל ברקע ...

עוד גורם שיכול להיות הוא המעבד שאני מדליק את המחשב הוא נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות C .. ורציתי לשאול אם זה נורמלי ל AMD ??

אני שואל אתכם מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם וכיצד ניתן לפתור אותה ? האם זה כרטיס המסך ??

פורסם

אתה לא בפורום הנכון......

לפי הכותרת הבנתי שאתה לא יכול להפעיל משחקים,

אז לך לפורום תמיכה תכנית, או לפורום משחקים.

פורסם
  • מחבר

לא לא !! אני כמעט בטוח שזה בכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות?? איזה דריורים להתקין או שלמישהו היתה בעיה דומה בכרטיס דומה ... תענו לי בבקשה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים