פורסם 2011 ביוני 2014 שנים היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו?תודה מראש
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים ממליץ לך לנסות במדור יד שניה שבאתר או באתר "יד 2"בכל מקרה, יתאים לך כל לוח סוקט 939 עם צ'יפסט NFOCRE 3, לא חייב בדיוק את הלוח הספיציפי שהלך.ד"אמה בדיוק הלך בו? ניסית לתקן או להתייעץ לגבי הבעיות שלו?
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים שלום dbigalex וברוך הבא לפורום.הפורום אינו מקום לחיפוש או מכירת רכיבי ציוד יד-שנייה, לשם כך קיים ה-Tradezone.בנוסף, בהתאם לסוג המעבד שלך, ככל הנראה רוב לוחות ה-939 יתאימו לך (אם אתה מוצא לוח כזה, רק תקפיד לוודא תמיכה במעבד באתר היצרן של הלוח).אפשרות נוספת היא פשוט להחליף את הקבלים הנפוחים. אם אתה לא יודע לעשות זאת בעצמך, אולי תוכל למצוא מעבדה או טכנאי פרטי שיעשה זאת עבורך.אם אתה מעוניין לקבל יותר פרטים לגבי החלפת קבלים אולי כדאי שתפתח דיון בפורום אלקטרוניקה ומודינג.
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים יש פה מדריך להחלפת קבלים: http://ompldr.org/vN3V1MA/Untitled%201.pdf ניתן לרכוש קבלים מכל חנות אלקטרוניקה מקומית (לא רשתות גדולות ) או להזמין מ-ebay את מה שאתה צריך (גם זול וגם עד הבית ).
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר תודה לכולכם. ABOUT BLANK - אתה צודק, הייתי צריך לחפש יותר ואז בטח הייתי נופל על ה"יד שניה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.