עבור לתוכן

לוחות Gigabyte GA-945GCM-S2L עושים בעיות אם כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות

לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L

כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE

ספק - גנרי דפוק G-PRO

לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם :

החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה

הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי

כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן

הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי שם), באתי לבדוק הכול עבד תקין

הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי שם), באתי לבדוק הכול עבד תקין (שוב)

באתי לבדוק את הכונן בפעם השלישית, הוא מת (עושה קליקים)

הלוח הפסיק לזהות את הכרטיס מסך (ועובד אם המובנה), כנראה סופית (לא, אחריי זה אני שם אותו בחזרה והוא עובד)

החלפתי לוח ללוח זהה אחר מאותו דגם (הלוח הזה הגיע אליי ממעבדת מחשבים כי היה לו מגע מקופל בסוקט 775, יישרתי אותו). הלוח השני תמיד מזהה את הכרטיס מסך ועובד, אבל איתו הכרטיס מסך מתכבה באמצע משחק - כאן

החלפתי ללוח המקורי (אתמול) , בנתיים המחשב עובד תקין (מהניסיון אם המחשב הזה כנראה לא להרבה זמן)

מה יש ל 2 הלוחות ? (איפה בדיוק הבעיה)

לוח 1 - לפעמים ממשיך לתת תמונה בכרטיס מסך Intel 945 מובנה גם כשמחובר ה 9600 (ה 9600 לא עובד), אבל אם מזהה את הכרטיס מסך אז עובד יציב. הבעיה בלוח עצמו (קורה אם כרטיס מסך אחר)

לוח 2 - אחריי 5 דקות משחק (דיי מדוייק כל פעם) יש מסך שחור no signal (של המסך) והמחשב נתקע. מחוץ למשחק עובד יציב

פורסם

לגבי הלוח הראשון גם לי היה אותו (עם אותה בעייה עד שהוא מת לחלוטין)

תבדוק האם יש בו "קבלים"מנופחים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש בו נזק דומה (הוא עבר התעללות ממושכת בגלל ספק גנרי), אבל אף אחד מהקבלים לא נראה מנופח - אני לא יודע איזה מהם יכול להיות הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים