עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב גיימינג - תקציב 4000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאלה:

מתיי מעבדי בולדוזר ומעבדי אינטל החדשים אמורים לצאת?

פורסם

אני אמרתי ש965 לא מספיק למשחקים? אני אמרתי שלבולדוזר אין שום הצדקה פה.

965 מספיק למשחקים אבל הוא לא ייתן את מה שSB מסוגל לתת, לא חסרות בדיקות ברשת שמראות הבדל משמעותי במשחקים בין המעבדים.

אני אמרתי שהלוח אם הזה הוא בזבוז כי במשחקים כנראה לא יהיה יתרון לבולדוזר אז אין באמת טעם לשדרג אליו.

פלטפורמה שלא מחליפה את עצמה כל שני וחמישי? מכיוון שאתה חושב ששמועות הן מידע קונקרטי אז הינה שמועה שנכונה באותה מידה כמו כל מה שאתה חושב על בולדוזר: LLANO שיוצא ממש עכשיו יוצא על תושבת חדשה, בולדוזר יוצא על שדרוג של תושבת, אבל מה יהיה אחר כך? השמועה אומרת שבדור הבא של המעבדים, כלומר אלה שיצאו שנה+- אחרי בולדוזר תהיה תושבת אחרת, אותה תושבת תהיה גם לLLANO של אותו דור. זה אומר שAM3+ וFM1 יהיה להן תוחלת חיים של בערך שנה. לעומת זאת IVY BRIDGE שיוצא בעוד כשנה יעבוד על אותה תושבת כמו SB.

הא וכמעט שכחתי, בולדוזר לא מיעוד להתחרות עם SB-E, הוא אמור להתחרות בSB. אם בולדוזר היה כל כך חזק כמו שאתה הוזה, אז הם היו נותנים לו תג מחיר של מוצר פרימיום, תהיה בטוח שAMD זה לא ארגון צדקה והם לא רוצים למכור לך במחיר הכי זול שאפשר, אלא במחיר שהכי רווחי להם.

פורסם
  • מחבר

המעבדים החדשים יעבדו על תושבת 1155 ולא 2011 כמו ששמעתי?

פורסם

SB-E - 2011

IB - 1155

פורסם
  • מחבר

ומתיי בערך כל תושבת תצא? (במקרה של SBE רק צ'יפים חדשים לא תושבת חדשה)

ו - IB תחשב לסדרה היותר חזקה נכון?

פורסם

לעומת זאת IVY BRIDGE שיוצא בעוד כשנה יעבוד על אותה תושבת כמו SB.

תיראה איך סטרת את עצמך במשפט הכל כך דפוק הזה.

2011 - SB-E

1155 - IB

למה אצל INTEL בWIKI כתוב שהSB מתאים ל1155 ולIB כתוב 2011 ? מישהו לא קורא מספיק ומדבר שטויות ?

פורסם

סתרת*

אתה טרול הוא משהו כזה? איפה לעזאזל אתה רואה פה סתירה?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Ivy_Bridge

Ivy Bridge processors will be backward compatible with the Sandy Bridge platform

SB-E זה מעבדים לשוק הגבוה(בולדוזר לא מתחרה בהם), והם יוצאים עם פלטפורמה חדשה.

ואינטל כבר אמרו כמה פעמים שIB יתאים לפלטפורמה של SB.

פורסם
  • מחבר

אתם מתווכחים אחד עם השני באשכול שלי אבל לא עונים...

2 שאלות:

מי הסדרה היותר חזקה? IB או SB-E? (לפי edenn SB-E)

ומתיי בערך יצאו הסדרות האלו לאור?

פורסם

theone, יש הבדל דיי גדול דווקא בין 965 ל 2500 במשחקים. גם אוברקלוקינג לא יצליח לצמצמם את ההפרש מספיק. אם אתה לא מאמין לי, תכתוב i5 2500 בגוגל ותכנס לביקורות. לא מבין מה יש לו לקחת עם תקציב של 4000 את ה965, באמת. וחוץ מזה הוא מתעסק עם תוכנה כבדה מאוד, אז 8 ג'יגה זה המינימום שהוא צריך.

פורסם

התקציב דוחק, אבל אתה מקבל פה הכל מהכל + נדמה לי שניתן לפתוח את ה6950 הנ"ל ל6970:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪693

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select

כמות: 2 - מחיר: ₪96

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪256

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1165

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪99

סה"כ: ₪4180

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4097 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/d6arc9x4

בכל אופן כרגע לרזולוציה הזאת הכרטיס הזה בהחלט מספק לכל המשחק ובטח ובטח בעוד כמה שנים כשתרצה להוסיף כרטיס, כך שפתיחה ל6970 תשנה בעיקר בבנצ'מארקים ולא תכלס על הנאת המשחק שלך.

פורסם

נפתחת אבל לא חוזרת, אז זה דיי מסוכן...

פורסם

אתם מתווכחים אחד עם השני באשכול שלי אבל לא עונים...

2 שאלות:

מי הסדרה היותר חזקה? IB או SB-E? (לפי edenn SB-E)

ומתיי בערך יצאו הסדרות האלו לאור?

SB-E אמור להיות חזק יותר, אבל עוד מוקדם מדי לדעת.

פורסם

נפתחת אבל לא חוזרת, אז זה דיי מסוכן...

הוא לא רפרנס עם ביוס כפול, הכרטיסי 6950 עם ביוס כפול עולים היום באזור ה-1400~ שזה מחיר של GTX570 חדש שיעלה גם ככה על הכרטיס ה-6950 שייתפתח ל-6970.

פותח הת'רד' - אתה מתעסק בעניינים שאין לאף אחד מושג אמיתי בהם כי הכל זה בגדר שמועות. אינטל אמרו כמה פעמים ש-IB יתאים ל-SB, זה נכון, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך את זה. אף אחד גם לא יודע מה יהיה הכוח עיבוד של IB והאיכות שלהם לעומת אלה של ה-SB (קח למשל את הכרטיסי מסך - ה5850 וה-5870 חזקים הרבה יותר מה-6850 וה-6870 שהם גרסא חדשה יותר. אני יודע שזה לא קשור בכלום, אבל סתם נותן לך דוגמא לצורך המחשה). זה נכון וטוב לחשוב לעתיד, אבל אתה גם צריך לחשוב מה יהיה עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים