פורסם 2011 ביוני 2014 שנים אני אמרתי ש965 לא מספיק למשחקים? אני אמרתי שלבולדוזר אין שום הצדקה פה.965 מספיק למשחקים אבל הוא לא ייתן את מה שSB מסוגל לתת, לא חסרות בדיקות ברשת שמראות הבדל משמעותי במשחקים בין המעבדים.אני אמרתי שהלוח אם הזה הוא בזבוז כי במשחקים כנראה לא יהיה יתרון לבולדוזר אז אין באמת טעם לשדרג אליו.פלטפורמה שלא מחליפה את עצמה כל שני וחמישי? מכיוון שאתה חושב ששמועות הן מידע קונקרטי אז הינה שמועה שנכונה באותה מידה כמו כל מה שאתה חושב על בולדוזר: LLANO שיוצא ממש עכשיו יוצא על תושבת חדשה, בולדוזר יוצא על שדרוג של תושבת, אבל מה יהיה אחר כך? השמועה אומרת שבדור הבא של המעבדים, כלומר אלה שיצאו שנה+- אחרי בולדוזר תהיה תושבת אחרת, אותה תושבת תהיה גם לLLANO של אותו דור. זה אומר שAM3+ וFM1 יהיה להן תוחלת חיים של בערך שנה. לעומת זאת IVY BRIDGE שיוצא בעוד כשנה יעבוד על אותה תושבת כמו SB.הא וכמעט שכחתי, בולדוזר לא מיעוד להתחרות עם SB-E, הוא אמור להתחרות בSB. אם בולדוזר היה כל כך חזק כמו שאתה הוזה, אז הם היו נותנים לו תג מחיר של מוצר פרימיום, תהיה בטוח שAMD זה לא ארגון צדקה והם לא רוצים למכור לך במחיר הכי זול שאפשר, אלא במחיר שהכי רווחי להם.
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר ומתיי בערך כל תושבת תצא? (במקרה של SBE רק צ'יפים חדשים לא תושבת חדשה)ו - IB תחשב לסדרה היותר חזקה נכון?
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים לעומת זאת IVY BRIDGE שיוצא בעוד כשנה יעבוד על אותה תושבת כמו SB.תיראה איך סטרת את עצמך במשפט הכל כך דפוק הזה.2011 - SB-E1155 - IBלמה אצל INTEL בWIKI כתוב שהSB מתאים ל1155 ולIB כתוב 2011 ? מישהו לא קורא מספיק ומדבר שטויות ?
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים סתרת*אתה טרול הוא משהו כזה? איפה לעזאזל אתה רואה פה סתירה?http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Ivy_BridgeIvy Bridge processors will be backward compatible with the Sandy Bridge platformSB-E זה מעבדים לשוק הגבוה(בולדוזר לא מתחרה בהם), והם יוצאים עם פלטפורמה חדשה.ואינטל כבר אמרו כמה פעמים שIB יתאים לפלטפורמה של SB.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים מחבר אתם מתווכחים אחד עם השני באשכול שלי אבל לא עונים...2 שאלות:מי הסדרה היותר חזקה? IB או SB-E? (לפי edenn SB-E)ומתיי בערך יצאו הסדרות האלו לאור?
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים theone, יש הבדל דיי גדול דווקא בין 965 ל 2500 במשחקים. גם אוברקלוקינג לא יצליח לצמצמם את ההפרש מספיק. אם אתה לא מאמין לי, תכתוב i5 2500 בגוגל ותכנס לביקורות. לא מבין מה יש לו לקחת עם תקציב של 4000 את ה965, באמת. וחוץ מזה הוא מתעסק עם תוכנה כבדה מאוד, אז 8 ג'יגה זה המינימום שהוא צריך.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים התקציב דוחק, אבל אתה מקבל פה הכל מהכל + נדמה לי שניתן לפתוח את ה6950 הנ"ל ל6970:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1125לוח אם:Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155כמות: 1 - מחיר: ₪693מארז:Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪650זיכרון:Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Selectכמות: 2 - מחיר: ₪96קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪256כרטיס מסך:Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1165כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: 1 - מחיר: ₪99סה"כ: ₪4180מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4097 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/d6arc9x4בכל אופן כרגע לרזולוציה הזאת הכרטיס הזה בהחלט מספק לכל המשחק ובטח ובטח בעוד כמה שנים כשתרצה להוסיף כרטיס, כך שפתיחה ל6970 תשנה בעיקר בבנצ'מארקים ולא תכלס על הנאת המשחק שלך.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים אתם מתווכחים אחד עם השני באשכול שלי אבל לא עונים...2 שאלות:מי הסדרה היותר חזקה? IB או SB-E? (לפי edenn SB-E)ומתיי בערך יצאו הסדרות האלו לאור?SB-E אמור להיות חזק יותר, אבל עוד מוקדם מדי לדעת.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים נפתחת אבל לא חוזרת, אז זה דיי מסוכן...הוא לא רפרנס עם ביוס כפול, הכרטיסי 6950 עם ביוס כפול עולים היום באזור ה-1400~ שזה מחיר של GTX570 חדש שיעלה גם ככה על הכרטיס ה-6950 שייתפתח ל-6970.פותח הת'רד' - אתה מתעסק בעניינים שאין לאף אחד מושג אמיתי בהם כי הכל זה בגדר שמועות. אינטל אמרו כמה פעמים ש-IB יתאים ל-SB, זה נכון, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך את זה. אף אחד גם לא יודע מה יהיה הכוח עיבוד של IB והאיכות שלהם לעומת אלה של ה-SB (קח למשל את הכרטיסי מסך - ה5850 וה-5870 חזקים הרבה יותר מה-6850 וה-6870 שהם גרסא חדשה יותר. אני יודע שזה לא קשור בכלום, אבל סתם נותן לך דוגמא לצורך המחשה). זה נכון וטוב לחשוב לעתיד, אבל אתה גם צריך לחשוב מה יהיה עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.